56 Artikel(en)

56 Artikel(en)

Babybadjes

Babybadje voor ieder kind

Uw baby vindt het ontzettend fijn om heerlijk schoon gewassen te worden. Dat badderen moet dan echter wel veilig gebeuren. Daarvoor zijn er speciale babybadjes op de markt gebracht. Een babybadje biedt voldoende ruimte om lekker gewassen te worden, maar het is dankzij het compacte formaat bijna onmogelijk om met het hoofd onder water te komen. Dat is veel veiliger dan badjes waarbij dit wel kan.

Natuurlijk bestaan er heel veel verschillende soorten badjes. U kunt kiezen voor een echte tummy tub, waarin uw baby bijna kan zitten. Een wat langer badje waarin liggen ook mogelijk is, is natuurlijk ook een optie. Daarnaast bestaat er tegenwoordig ook een baby badsteun zodat je je kindje tijdens het badderen beter wordt ondersteund. Het beste van twee werelden!

Babybadje voor uw budget

Een babybadje is onmisbaar, zoveel is duidelijk. Dat betekent natuurlijk niet dat u niet kijkt naar voordelige opties. Bij Baby & Tiener heeft u keuze uit een breed assortiment. Hier zit altijd een leuke actie bij. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan topmerken als Bebe-Jou of Fisher Price. Ook leveren wij van onder meer Happy Baby, Hoppop en Baninni. Als u voorkeur heeft voor een bepaald merk, dan kunt u eerst daarop selecteren.

Vindt u de kleur veel belangrijker? Dan hebben wij speciale filters om op kleuren te selecteren. U krijgt dan alle opties in de door u geselecteerde kleur te zien. Het kan ook zijn dat u de prijs juist van doorslaggevend belang vindt. Als dat zo is, dan selecteert u eenvoudigweg op de prijs. Zo helpen wij u met het maken van de juiste keuze.

Snel bestellen

Baby & Tiener maakt het bestellen u het liefst zo makkelijk mogelijk. Daarom kunt u binnen een paar minuten het bestelproces doorlopen. Controleer voor de zekerheid altijd even of u de juiste informatie hebt doorgegeven, zeker als het gaat om het verzendadres. Dan kunnen wij er namelijk voor zorgen dat uw bestelling snel wordt afgeleverd.

En de verzendkosten? Als u voor meer dan €34,99 bestelt, dan nemen wij die voor onze rekening.