Stoelverhogers

Is jouw kindje nog net te klein om aan een eetkamerstoel aan tafel te zitten? Dan is een stoelverhoger wellicht iets voor jullie! Met behulp van een stoelverhoger zit je kindje op gelijke hoogte aan tafel. Dit maakt het eetmoment extra gezellig en gemakkelijk, omdat je kindje op deze goed zelfstandig aan tafel kan eten. Op deze pagina vind je de leukste stoelverhogers van dit moment. Scroll snel verder en vind de perfecte stoelverhoger!

1 product

  1. Topmark Stoelverhoger Up Black
    Topmark Stoelverhoger Up Black
    Waardering:
    0%
     29,95

1 product

Een stoelverhoger voor onvergetelijke momenten aan tafel

Wij vinden met het hele gezin aan tafel eten het toppunt van gezelligheid. Hoe leuk is het als je kindje gezellig bij jullie aan tafel kan zitten en op deze manier kan meedoen aan het gezinsleven? Met behulp van een stoelverhoger zit je kindje op gelijke hoogte aan tafel. Dit maakt het eetmoment extra gezellig en gemakkelijk, omdat je kindje op deze goed zelfstandig aan tafel kan eten. Je vindt in onze webshop verschillende soorten stoelverhogers. Ben je op zoek naar een stoelverhoger met eetblad of liever een lichtgewicht stoelverhoger die je gemakkelijk mee kunt nemen? Welke stoelverhoger je ook zoekt, je vindt het bij Baby & Tiener Megastore.

Het gemak van een stoelverhoger voor de eetkamerstoel

Je plaatst een stoelverhoger op de zitting van een eetkamerstoel. Met behulp van gordels kun je zowel de stoelverhoger als je kindje veilig vastzetten. Is je kindje nog te klein om zelfstandig aan de eettafel te eten? Neem dan eens een kijkje naar een stoelverhoger met eetblad. Hierdoor kan je kindje zelfstandig eten en gezellig meedoen aan het gezinsleven aan tafel. Een stoelverhoger is vaak licht in gewicht en hierdoor ook ideaal om mee te nemen wanneer je op reis of uit eten gaat.

Een stoelverhoger voor je kind of peuter kopen

Heb jij een stoelverhoger gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat de stoelverhoger speciaal voor jou besteld moeten worden. Zodra de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om de stoelverhoger op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of om de stoelverhoger op laten sturen. Je ontvangt dan van ons per mail een track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen!