Commode

Een commode op de babykamer is onmisbaar! Je kunt er alle handige verzorgingsproducten en kleertjes voor je kindje in opbergen en het biedt een fijne plek om je kindje te verschonen. Er is keus uit heel veel verschillende stijlen en kleuren wanneer je opzoek bent naar een baby commode. Kies iets wat jij mooi vindt en wat past bij de stijl die jij in de babykamer wilt!

105 producten

Pagina
 1. Gami Commode Duplex
  Waardering:
  0%
  200,00 €
 2. Gami Commode Ethan
  Waardering:
  0%
  249,00 €
 3. Gami Commode Larvik
  Waardering:
  0%
  235,00 €
 4. Gami Commode Met Open Vakken Larvik
  Waardering:
  0%
  295,00 €
 5. Gami Commode Ugo
  Waardering:
  0%
  199,00 €
 6. Bopita Commode Evi Wit
  Waardering:
  0%
  369,00 €
 7. Bopita Commode Emma Wit Grijs
  Waardering:
  0%
  299,00 €
 8. Bopita Commode Indy Wit Naturel
  Waardering:
  0%
  329,00 €
 9. Bopita Commode Job Vintage Honey
  Waardering:
  0%
  449,00 €
 10. Bopita Commode Lucca Wit
  Waardering:
  0%
  389,00 €
 11. Bopita Commode Thijn Wit
  Waardering:
  0%
  349,00 €
 12. Cabino Commode Malibu
  Waardering:
  0%
  299,99 €
 13. Cabino Commode Dalton Wit
  Waardering:
  0%
  299,00 €
 14. Cabino Commode Fresno Grijs
  Waardering:
  0%
  129,00 €
 15. Cabino Commode Fresno Wit
  Waardering:
  0%
  129,00 €
 16. Leander Luna Commode White Oak
  Waardering:
  0%
  759,00 €
 17. Leander Luna Commode Grey Oak
  Waardering:
  0%
  759,00 €
 18. Quax Commode Hai No Ki
  Waardering:
  0%
  755,00 €
 19. Quax Commode Flow Clay & Oak
  Waardering:
  0%
  450,00 €
 20. Quax Commode Flow White & Oak
  Waardering:
  0%
  486,00 €
 21. Bopita Commode Fenna Grijs Naturel
  Waardering:
  0%
  399,00 €
 22. Bopita Commode Floris Mat Zwart Naturel
  Waardering:
  0%
  329,00 €
 23. Bopita Commode Paris Wit Eiken
  Waardering:
  0%
  569,00 €
 24. Bopita Commode Locker Wit
  Waardering:
  0%
  329,00 €

105 producten

Pagina

Een commode voor je baby

Een commode voor je baby zorgt voor veel opbergruimte in de babykamer en een veilige plek om je kindje te verschonen. Als je een commode kast hebt met veel lades kun je hier gemakkelijk alle kleertjes, luiers, verzorgingsproducten en andere spulletjes in kwijt. Het voordeel hiervan is dat je tijdens het verzorgen, verschonen en aankleden van je kindje alle benodigdheden binnen handbereik hebt. Zo hoef je, je kindje nooit los te laten en uit het oog te verliezen.

Bij een commode is het fijn als hij een ruim blad heeft waar gemakkelijk een verschoonkussen op past. Het is helemaal ideaal als er naast het verschoonkussen nog wat ruimte over is. Hier kun je dan alvast kleertjes klaarleggen of een schone luier. Alle commodes kunnen ook worden uitgebreid met een verschoonopzet. Dit is een losse opzet met opstaande randjes die op het blad van de kast kan worden geplaatst. De opstaande randjes bieden extra veiligheid en op deze manier kun je jouw kleintje verschonen op de manier die jij fijn vindt. De opzet kan namelijk horizontaal of verticaal worden geplaatst. Zo kan je je kindje in beide richtingen verschonen. 

De ideale plek om je kindje te verschonen

Er zijn heel veel verschillende soorten en maten commodes. Hierbij kun je denken aan een commode ladekast, een kleine commode, een ledikant en commode in 1 of een verschoontafel. Een commode ladekast is handig zodat je overal makkelijk bij kan. De lades zorgen ervoor dat je veel spullen kwijt kan en dat je niet lang hoeft te zoeken naar spulletjes die achterin liggen. Alle spullen kunnen gemakkelijk overzichtelijk worden opgeborgen.  

Als je niet zoveel ruimte hebt in de babykamer is een kleine commode of een ledikant en commode in 1 ideaal. Als je kiest voor een kleine baby commode en toch nog wat extra spulletjes kwijt wil kun je een mooie wandplank ophangen. Hier kun je wat spulletjes opzetten die fijn zijn om binnen handbereik te hebben tijdens het verzorgen van je kindje. Het voordeel van een wandplank is dat hij eigenlijk geen ruimte in beslag neemt maar je toch wat extra spulletjes kwijt kan. Ook is het een heel leuk accessoire voor op de babykamer!

Een ledikant en commode in 1 is multifunctioneel, omdat het een combinatie is van een ledikant en een commode en weinig ruimte in beslag neemt. Vaak zitten er laatjes of opbergvakken aan de zijkant van het ledikant waar spulletjes in opgeborgen kunnen worden en aan de bovenkant zit een blad waar een verschoonkussen op kan en waar je je kindje op kan verschonen. Ook ideaal in een wat kleinere ruimte dus!

Met weinig ruimte kan een verschoontafel ook heel handig zijn. Een verschoontafel heeft vaak geen lades of veel opbergruimte. Het is een compacte tafel waar je makkelijk je kindje op kan verschonen. Wel heeft de verschoontafel vaak een aantal legplanken, zodat je de meest essentiële spulletjes binnen handbereik kunt leggen. Zo’n verschoontafel is ook heel handig voor in bijvoorbeeld de badkamer, je eigen slaapkamer of bij opa en oma. Hij is compact en neemt niet veel ruimte in beslag maar creëert toch een veilige en fijne plek om je kindje te kunnen verzorgen.

Indeling van de commode

Door de commode kast op een overzichtelijke manier in te delen heb je altijd een duidelijk overzicht van waar alle spulletjes zijn en raak je nooit zomaar wat kwijt. Door opbergmandjes in de lades te plaatsen kun je alle spullen gemakkelijk sorteren. Rompertjes in het ene mandje en truitjes en vestjes in het volgende mandje. Hierbij is het handig om de spullen die je het meest gebruikt in de bovenste lades te leggen, zodat deze altijd binnen handbereik liggen. Spullen die handig zijn om bovenin te leggen zijn bijvoorbeeld hydrofiele doeken, luiers, billendoekjes en verzorgingsproducten.

Als je nog wat extra opbergruimte wilt is een kledingkast op de babykamer ideaal! Het voordeel hiervan is dat er een hang- en leggedeelte in zit. Aan het hanggedeelte kun je kleertjes ophangen zodat je alle mooie pakjes goed kunt bewonderen.

Een baby commode kopen

Bij het kopen van een commode is het belangrijk om te kiezen voor een commode kast die voldoet aan al jouw wensen. Het is een meubelstuk dat vaak gebruikt wordt, dus het is belangrijk om een goede keus te maken waar je echt tevreden mee bent. Het assortiment van Baby & Tiener bestaat uit commodes in alle soorten, maten en verschillende prijsklassen. Ook een commode dat goedkoop is kan een luxe en stijlvolle uitstraling hebben. Heb jij er een gevonden die bij jou past? Je kunt de commode gemakkelijk online bestellen of komen bekijken in één van onze Megastores in Capelle a/d IJssel of Sliedrecht. In beide Megastores bevindt zich een grote showroom waar je alle commodes eens van dichtbij kunt bekijken. Het voordeel hiervan is dat je goed kan zien of de commode kast wel echt aan al jouw wensen voldoet, of hij een comfortabele hoogte is voor jou en of hij voldoende opbergruimte heeft.