Kast- en deursloten

Baby op komst? Tijd om het huis veilig en babyproof te maken! Zodra je kindje namelijk kan kruipen, gaat de ontdekkingstocht beginnen. Zorg dus dat je op tijd begint met het creëren van een veilige leefomgeving voor je kindje. Met behulp van een kastdeurslot voorkom je dat je kindje op een onbewaakt moment de kast kan openen. Neem een kijkje naar onze uitgebreide assortiment kastdeur beveiliging en start vandaag nog met het babyproof maken van je huis!

3 producten

 1. Babydan Kastdeurslot
  Babydan Kastdeurslot
  Waardering:
  0%
  Normaal  3,65 Speciale prijs  2,19
 2. Babydan Magneetslot
  Babydan Magneetslot
  Waardering:
  0%
  Normaal  15,45 Speciale prijs  9,27
 3. Babydan Slot Voor Huishoud Artikelen 2Pcs
  Babydan Slot Voor Huishoud Artikelen 2Pcs
  Waardering:
  0%
  Normaal  6,95 Speciale prijs  4,17
  Niet op voorraad

3 producten

Een kastdeurslot mag niet ontbreken in een babyproof huis!

Baby op komst? Tijd om het huis veilig en babyproof te maken! Zodra je kindje namelijk kan kruipen, gaat de ontdekkingstocht beginnen. Zorg dus dat je op tijd begint met het creë«ren van een veilige leefomgeving voor je kindje. Met behulp van een kastdeurslot voorkom je dat je kindje op een onbewaakt moment de kast kan openen. Een kastdeurslot is er in verschillende soorten en maten. Ben je op zoek naar een kastdeurslot voor de keukenkastjes, een kinderslot voor op de koelkast of een kinderslot voor op het raam? Welk kastdeurslot je ook zoekt, je vindt het bij Baby & Tiener Megastore.

Een kinderslot voor de kast kopen

Heb jij het juiste kinderslot voor de kast gevonden? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat het kastdeurslot speciaal voor jou besteld moet worden. Zodra de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om het kinderslot voor de kast op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of om het kinderslot op laten sturen. Je ontvangt dan van ons per mail een track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen!