Sterilisators

Met een flessensterilisator zorg je dat je flessen, spenen en bekers schoon en hygiënisch blijven. Een sterilisator werkt namelijk met stoom en is een handige en veilige manier om je baby spulletjes goed schoon te maken zonder zelf in contact te komen met kokend heet water. Op deze pagina vind je de meest populaire sterilisators van dit moment. Scroll snel verder en ontdek ons ruime assortiment!

9 producten

 1. Philips AVENT Magnetronstoomsterilisator
  Avent Magnetronstoomsterilisator
  Waardering:
  0%
   37,99
 2. Baby Brezza Bottle Washer Pro
  Baby Brezza Bottle Washer Pro
  Waardering:
  0%
   389,00
 3. Difrax magnetronsterilisator
  Difrax Magnetronsterilisator
  Waardering:
  0%
   36,99
 4. Difrax Steriliseer Ei Blauw
  Difrax Steriliseer Ei
  Waardering:
  0%
   4,49
 5. Dr. Brown's Magnetronsterilisator
  Dr. Brown's Magnetronsterilisator
  Waardering:
  0%
   39,49

9 producten

Schone en hygiënische flesjes dankzij een flessensterilisator

Met een flessensterilisator zorg je dat je flessen, spenen en bekers schoon en hygiënisch blijven. Een flessensterilisator werkt namelijk met stoom en is een handige en veilige manier om je baby spulletjes goed schoon te maken zonder zelf in contact te komen met kokend heet water. Je vult het reservoir met de aangegeven hoeveelheid water en plaatst de flessensterilisator in de magnetron. Het stoom zorgt ervoor dat de schadelijke bacteriën worden gedood. Laat vervolgens de flessensterilisator even afkoelen en pak het voorzichtig uit de magnetron.

Een sterilisator kopen

Een sterilisator koop je bij Baby & Tiener Megastore. Je vindt bij ons het leukste aanbod én profiteert van de laagste prijsgarantie! Is jouw favoriete sterilisator op voorraad en plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00? Dan versturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag! Je ontvangt van ons een track & trace code, zodat je je pakketje kunt volgen.

Laat je inspireren door onze babywereld in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel!

Wil je de flessenuitkoker liever eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze prachtige Megastores in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel. Hier vind je alle babyspullen en topmerken onder één dak. Onze product experts staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van een geschikte flessenuitkoker voor je baby. Bovendien worden onze Megastores regelmatig gerestyled, dus bereid je voor op een flinke dosis inspiratie! Klik hier voor onze contactgegevens en plan jouw bezoek!