Voedingskussens

Van een voedingskussen heb je gegarandeerd veel plezier! Tijdens de zwangerschap kun je het kussen gebruiken ter ondersteuning van de buik tijdens het slapen. Na de zwangerschap gebruik je het kussen om je baby te voeden of om je kindje te ondersteunen wanneer het leert om zelfstandig te kunnen zitten. Benieuwd naar ons assortiment? Scroll dan snel verder en laat je inspireren door de mooiste kleuren en prints!

126 producten

Pagina
 1. Verlaagde Prijs
   Cabino Voedingskussen XL Pijltjes Grijs
  Cabino Voedingskussen XL Pijltjes Grijs
  Waardering:
  0%
  Normaal  44,99 Speciale prijs  25,99
 2. Baby's Only Voedingskussen Cozy Warm Linen
  Baby's Only Voedingskussen Cozy Warm Linen
  Waardering:
  0%
   69,95
 3. Baby's Only Voedingskussenhoes Sense Clay
  Baby's Only Voedingskussenhoes Sense Clay
  Waardering:
  0%
   34,95
 4. Verlaagde Prijs
  Cabino Voedingskussen Wit Blauw
  Cabino Voedingskussen Wit Blauw
  Waardering:
  0%
  Normaal  24,99 Speciale prijs  22,00
 5. Doomoo Buddy Voedingskussen 180 cm Deer
  Doomoo Buddy Voedingskussen 180 cm Deer
  Waardering:
  0%
   72,00
 6. Doomoo Softy Hoes Bear Grey
  Doomoo Hoes Voor Softy Bear Grey
  Waardering:
  0%
   18,50
 7. Doomoo Voedingskussen Softy Hoes White 150 cm
  Doomoo Hoes Voor Softy Chine White
  Waardering:
  0%
   18,50

126 producten

Pagina

Voedingskussen voor een comfortabele houding

Je kindje voeden is een van de bijzondere dingen die je als kersverse ouder gaat beleven. Het is echter niet altijd gemakkelijk. Een voedingskussen kan zorgen voor wat meer comfort, zowel voor jou als voor de baby. Je kunt een voedingskussen aan de lange, banaanachtige vorm. Het kussen is gevuld met kleine korreltjes waardoor het kussen goed naar het lichaam vormt. Hierdoor is het tijdens het voeden gemakkelijker om een comfortabele houding aan te nemen. Met behulp van het voedingskussen kun je namelijk de gehele onderarm goed ondersteunen. Dat zorgt voor meer rust en maakt van het voeden een fijnere ervaring.

Een zwangerschapskussen draagt bij aan een betere nachtrust

Een zwangerschapskussen komt ook voor de geboorte goed van pas. Je kunt het kussen tijdens de zwangerschap namelijk goed gebruiken ter ondersteuning in bed. Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam en zo ook je manier van slapen. Dit zorgt bij veel vrouwen voor moeilijkheden tijdens de nachtrust. Op je buik slapen gaat niet meer, en richting het einde van de zwangerschap is de buik soms zo zwaar dat op je rug liggen ook geen optie meer is. Je kunt in dat geval het zwangerschapskussen comfortabel tegen je buik leggen zodat je buik op het kussen rust en wat draaglast bij jou weg neemt.

Een borstvoeding kussen kopen

Een borstvoeding kussen kopen is heel eenvoudig. Je kunt ervoor terecht in onze Baby & Tiener Megatores. Onze productexperts staan voor je klaar om jou te adviseren welk zwangerschapskussen bij jou past. Waar wil je hem voor gebruiken? Zijn er pijn of slaapklachten? Welke houding vind je prettig? Dit zijn dingen die de expert met jou zal bespreken om tot een geschikte aankoop te komen. Ze zijn leverbaar in verschillende leuke kleuren en prints, en de hoes kan uiteraard gewassen worden. Bestel je liever online? Kies dan nu het voedingskussen dat het beste bij je past. Is het kussen voorradig en plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00? Dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling  dezelfde dag nog verwerkt wordt!