Parasols

Een paraplu of parasol voor de buggy is een onmisbaar zomer accessoire. Met een parasol creëer je namelijk een koele plek voor je kleintje tijdens warme, zonnige dagen. Bovendien beschermt de parasol je kleintje tegen de felle stralen van de zon zodat jullie samen onbelemmerd kunnen genieten van het mooie weer. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een paraplu voor de buggy: onmisbaar zomer accessoire!

De meeste buggy merken beschikken over een bijpassende parasol, maar je kunt ook kiezen voor een universele buggy parasol. Je bevestigt een buggy parasol aan het frame van de buggy en je kunt ‘m eenvoudig verstellen in de door jullie gewenste positie. Gebruik je de paraplu eventjes niet? Vouw ‘m netjes in en bewaar ‘m in het boodschappenmandje van de buggy. Zo heb je de parasol altijd binnen handbereik en kunnen jullie onbelemmerd genieten van de wandeling.

Parasol voor de buggy online bestellen

Heb jij een mooie parasol gevonden die bij jouw kinderwagen past? Bestel dan veilig en eenvoudig via de Baby & Tiener Megastore webshop. Indien het product voorradig is en voor 15:00 is besteld, wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Twijfel je over de juiste parasol? Neem dan gerust contact op met een van onze product experts. Wij staan graag voor je klaar en helpen je graag bij de keuze voor de juiste parasol voor de buggy. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon en e-mail. Bekijk hier onze contactgegevens.