Inklapbare boxen

Is de ruimte in huis beperkt of wordt de babybox niet regelmatig gebruikt? Dan is een inklapbare box misschien wel wat voor jou. Met een inklapbare box creëer je namelijk een veilige plek in huis waar je kindje kunt spelen zodat jij je handen even vrij hebt om bijvoorbeeld te koken. Gebruik je de box even niet? Dan kun je ‘m eenvoudig inklappen en opbergen. Is een inklapbare box echt iets voor jou? Scroll dan snel verder en ontdek ons aanbod!

19 producten

 1. Bebies First Baby Box Sarah Clay 76 x 95 cm
  Bebies First Baby Box Sarah Clay 76 x 95 cm
  Waardering:
  0%
   134,99
 2. Bebies First Opvouwbare Baby Box Liam Clay
  Bebies First Opvouwbare Baby Box Liam Clay
  Waardering:
  0%
   109,99
 3. Bebies First Opvouwbare Baby Box Liam Wit
  Bebies First Opvouwbare Baby Box Liam Wit
  Waardering:
  0%
   109,99
 4. Bebies First Opvouwbare Baby Box Liam Zwart
  Bebies First Opvouwbare Baby Box Liam Zwart
  Waardering:
  0%
   109,99

19 producten

Een inklapbare box staat nooit in de weg

Is de ruimte in huis beperkt of wordt de babybox niet regelmatig gebruikt? Dan is een inklapbare box misschien wel wat voor jou. Met een inklapbare box creëer je namelijk een veilige plek in huis waar een kindje kan spelen zodat jij je handen even vrij hebt om bijvoorbeeld te koken. Gebruik je de inklapbare box even niet? Dan kun je ‘m eenvoudig inklappen en opbergen.

Een inklapbare box: musthave voor opa’s en oma’s!

Veel opa’s en oma’s kiezen voor een inklapbare box. Dat is ook niet zo gek aangezien een inklapbare box dezelfde handige eigenschappen heeft als normale babybox zonder dat deze permanent in huis hoeft te staan. Bovendien is een inklapbare box vaak licht in gewicht waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is.

Een opvouwbare box kopen

Heb jij een inklapbare box gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat de opvouwbare box speciaal voor jou besteld moeten worden. Zodra de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om de opvouwbare box op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of om de opvouwbare box op te laten sturen. Je ontvangt dan van ons per mail een track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen!