Alle kinderwagens

Een kinderwagen is ideaal om lekker met je kindje op pad te gaan! Veiligheid en plezier voor onderweg is erg belangrijk en daarom vindt je bij Baby & Tiener Megastore een groot assortiment kinderwagens in veel verschillende soorten en maten. Een kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer drie jaar oud is. Een complete kinderwagen bestaat uit een onderstel met wielen, een reiswieg en een wandelwageninzet. De reiswieg is geschikt voor pasgeboren baby’s. Zodra je kindje zelfstandig kan zitten kan de wandelwageninzet op het frame worden geplaatst zodat je kindje lekker om zich heen kan kijken. Bekijk op deze pagina het complete assortiment kinderwagens!

2 in 1 kinderwagen  3 in 1 kinderwagen  Tweeling kinderwagen  Duo kinderwagen

386 producten

Pagina
 1. X Adventure Combi Kinderwagen Xpress Zwart
  Waardering:
  0%
  164,95 €
 2. X Adventure Kinderwagen Icon Zwart
  Waardering:
  0%

  Van 299,00 €

  Aan 338,99 €

 3. X Adventure Kinderwagen Icon Shade Grijs
  Waardering:
  0%

  Van 299,00 €

  Aan 338,99 €

 4. X-Adventure Kinderwagen Icon Fossil Taupe
  Waardering:
  0%
  299,00 €
 5. Easywalker Kinderwagen Harvey² Ocean Blue
  Waardering:
  0%
  699,99 €
 6. Easywalker Kinderwagen MINI Oxford Black
  Waardering:
  0%
  629,99 €
 7. Easywalker Kinderwagen MINI Soho Grey
  Waardering:
  0%
  629,99 €
 8. Born Lucky Rapsodie Kinderwagen Grijs
  Waardering:
  0%
  475,00 €
 9. Born Lucky Rapsodie Kinderwagen Zwart
  Waardering:
  0%
  475,00 €
 10. Joolz Kinderwagen Day3 Radiant Grey
  Waardering:
  0%
  825,00 €
 11. Joolz Kinderwagen Geo2 Gorgeous Grey
  Waardering:
  0%
  1.049,00 €
 12. X Adventure Xline Duo Kinderwagen Domino
  Waardering:
  0%
  429,00 €
 13. Maxi-Cosi Kinderwagen Nova 4 Nomad Black
  Waardering:
  0%
  619,00 €
 14. Maxi-Cosi Kinderwagen Nova 4 Sparkling Grey
  Waardering:
  0%
  619,00 €
 15. Nuna Kinderwagen Demi Grow Frost
  Waardering:
  0%
  799,00 €
 16. X Adventure Kinderwagen Xline Domino Inclusief Autostoel
  Waardering:
  0%

  Van 399,00 €

  Aan 438,99 €

 17. X Adventure Kinderwagen Xline Xplorer Domino
  Waardering:
  0%
  199,99 €
 18. Bebies First Combi Kinderwagen Traffic
  Waardering:
  0%
  169,00 €
 19. X Adventure Kinderwagen Inspire Zwart/Grijs 8-delig
  Waardering:
  0%
  Normaal 229,00 € Speciale prijs 199,00 €
 20. Quax Kinderwagen 2 in 1 Avenue Milan
  Waardering:
  0%
  857,00 €
 21. Easywalker Kinderwagen 2 in 1 Harvey³ Shadow Black
  Waardering:
  0%
  754,99 € Normaal 879,00 €

386 producten

Pagina

Groot assortiment kinderwagens

Een kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer drie jaar. Een kinderwagen set bestaat uit een onderstel met wielen, een reiswieg en een wandelwageninzet. Vanaf de geboorte van je kindje maak je gebruik van de reiswieg. Deze kan worden gebruikt tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden. Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten wissel je het reiswiegje om voor de wandelwageninzet. Hierin kan je kindje zitten en lekker om zich heen kijken.

Er is keuze uit verschillende kinderwagens, zoals een 2 in 1 kinderwagen, een 3 in 1 kinderwagen, een duo kinderwagen en een tweeling kinderwagen. Een 2 in 1 kinderwagen is een wagen zoals hierboven beschreven, bestaande uit een onderstel met wielen, een reiswieg en een wandelwageninzet. Een 3 in 1 kinderwagen is een uitgebreidere set, die naast de reiswieg en de wandelwageninzet ook een groep 0 autostoel bevat. Een groep 0 autostoel kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot een gewicht van 13 kg. Deze autostoel kan met de bijbehorende adapters op het frame van de kinderwagen worden geplaatst. Een ideale oplossing voor als je vaak met je kindje met de auto op pad gaat. Als je even snel boodschappen gaat doen of bij familie of vrienden op bezoek gaat hoef je alleen maar even de autostoel op de wagen te zetten en hoef je je kindje niet over te tillen in de reiswieg. Zo kan je kleintje lekker blijven liggen en het scheelt jou gesjouw!

Een duo of tweeling kinderwagen is ideaal voor als je twee kindjes hebt. Een duo kinderwagen is geschikt voor twee kindjes van verschillende leeftijden en een tweeling kinderwagen kan worden gebruikt voor een tweeling. Op een duo kinderwagen kan een reiswiegje en een zitje worden geplaatst. Zo kan er een kindje met een leeftijd van 0 tot 6 maanden in de wagen en een kindje wat al zelfstandig kan zitten. Ideaal voor als je twee kindjes hebt met niet zo veel leeftijdsverschil. Op de tweeling kinderwagen kunnen twee reiswiegjes of twee zitjes worden geplaatst. Zo kunnen er twee kindjes van dezelfde leeftijd in de wagen. Een duo kinderwagen kan meestal ook als tweeling kinderwagen worden gebruikt, de wagen moet dan alleen worden uitgebreid met een extra reiswiegje of een extra wandelwageninzet. In een duo of tweeling kinderwagen kunnen je kindjes naast elkaar liggen of zitten of achter elkaar, dit is per kinderwagen verschillend.

Tips bij het uitzoeken van een kinderwagen

Omdat er zo veel verschillende kinderwagens zijn kan de keuze best lastig zijn! Om dit wat makkelijker te maken en ervoor te zorgen dat jij een kinderwagen vindt die past bij jou levensstijl hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Tip 1. Kies een kinderwagen die bij je past

Denk goed na over wat jij belangrijk vindt aan een kinderwagen en aan welke eisen hij moet voldoen. Denk hierbij ook na over jouw levensstijl. Woon je in de stad? Kies dan voor een compacte baby kinderwagen die je gemakkelijk door alle smalle straatjes kan manoeuvreren en die ook comfortabel rijd over hobbelige straatsteentjes. Ga je vaak met je kindje wandelen? Kies dan voor een all-terrain kinderwagen met goede vering op de wielen zodat elke rit even comfortabel is!

Tip 2. Oefen met het inklappen van de kinderwagen

Dat de kinderwagen die je kiest gemakkelijk ingeklapt kan worden, is een echte must! Oefen wanneer je een wandelwagen hebt uitgezocht eerst een aantal keer met het in- en uitklappen van de wagen, zodat je zeker weet dat dit je makkelijk af gaat. Ook is het goed om te letten op het formaat van de ingeklapte wagen. Wanneer je hem wel eens mee wilt nemen in de auto, is het belangrijk dat hij wel in de achterbak past. De meeste kinderwagens kunnen worden ingeklapt tot een heel compact pakketje, wat zelfstandig kan blijven staan. Ideaal voor als je hem wilt opbergen!

Tip 3. Een in hoogte verstelbare duwbeugel

Wanneer jij en je partner veel in lengte verschillen is het handig om te kiezen voor een kinderwagen met een verstelbare duwbeugel. Hierdoor heeft de wagen voor iedereen altijd de juiste hoogte en kunnen jullie beiden comfortabel met je kindje wandelen.

Tip 4. Breidt de kinderwagen uit met handige accessoires

Er zijn veel losse accessoires verkrijgbaar voor kinderwagens, zoals een regenhoes, een parasol en een voetenzak. Allemaal ideaal, want zo ben je op alle situaties goed voorbereid en kan je altijd onbezorgd met je kindje op pad. Een voetenzak is een hele fijne toevoeging voor het zitje van de wagen, want zo blijft je kindje lekker warm en beschermt tegen de kou. Ook zijn er vaak losse autostoel adapters verkrijgbaar. Zo kan je een groep 0 autostoeltje op het frame van de wandelwagen plaatsen.

Een kinderwagen kopen

Het assortiment van Baby & Tiener Megastore bestaat uit kinderwagens van veel verschillende kwalitatief hoogwaardige merken, zoals Joolz, Cybex, Bugaboo, Nuna en Babyzen. In de webshop kan je alle kinderwagens uitgebreid bekijken en gemakkelijk en veilig bestellen. Wil je de kinderwagens liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier vindt je alle verschillende modellen en kan je ze eens uittesten op de testbaan! Ook helpen onze product specialisten je graag met het maken van de juiste keuze.