Kinderwagen

Bij Baby & Tiener Megastore vind je de kinderwagen die bij jou past! Je vind bij ons een uitgebreide collectie van de topmerken Cybex, Stokke, Joolz, Babyzen, X Adventure en nog veel meer. Alle kinderwagens zijn te gebruiken vanaf de geboorte tot je kindje ongeveer drie jaar is. Alle sets worden geleverd met een frame, reiswieg en een zitje.

1070 producten

Pagina
 1. Bumprider Extra Montageset
  Waardering:
  0%
  19,95 €
 2. Easywalker Bekerhouder
  Waardering:
  0%
  19,99 €
 3. Easywalker XL Shopping Bag
  Waardering:
  0%
  34,99 €
 4. Easywalker Windshield
  Waardering:
  0%
  39,99 €
 5. Joolz Honeycomb Nest Essentials Blue
  Waardering:
  0%
  94,95 €
 6. Joolz Honeycomb Nest Essentials Mint
  Waardering:
  0%
  94,95 €
 7. Joolz Honeycomb Nest Essentials Pink
  Waardering:
  0%
  94,95 €
 8. Joolz Deken Essentials Honeycomb Anthracite
  Waardering:
  0%
  69,95 €
 9. Joolz Deken Essentials Honeycomb Blue
  Waardering:
  0%
  74,95 €
 10. Joolz Deken Essentials Honeycomb Mint
  Waardering:
  0%
  74,95 €
 11. Joolz Essentials Deken Off White
  Waardering:
  0%
  74,95 €
 12. Joolz Deken Essentials Honeycomb Pink
  Waardering:
  0%
  74,95 €
 13. Happy Horse Rabbit Richie Lagoon Musical
  Waardering:
  0%
  21,99 €
 14. Goodbaby Muskietennet Wandelwagen Zwart
  Waardering:
  0%
  24,95 €
 15. Goodbaby Parasol Zwart
  Waardering:
  0%
  44,95 €
 16. Mima Voetenzak Argento
  Waardering:
  0%
  114,95 €
 17. Baby's Only Voetenzak Zomer Classic Wolwit
  Waardering:
  0%
  69,95 €
 18. Baby's Only Voetenzak Zomer Classic Roze
  Waardering:
  0%
  69,95 €
 19. Baby's Only Voetenzak Zomer Classic Zand
  Waardering:
  0%
  69,95 €
 20. Baby's Only Voetenzak Zomer Classic Mint
  Waardering:
  0%
  69,95 €
 21. Baby's Only Voetenzak Zomer Kabel Classic Roze
  Waardering:
  0%
  69,95 €
 22. Baby's Only Voetenzak Zomer Kabel Mint
  Waardering:
  0%
  69,95 €

1070 producten

Pagina

Een kinderwagen kiezen die bij jou past

Bij Baby & Tiener Megastore hebben wij een ruim assortiment aan kinderwagens! Alle kinderwagens worden geleverd met een frame, reiswieg en een zitje. Je kunt een wagen gebruiken vanaf de geboorte tot jouw kindje ongeveer 3 jaar is.

Om het voor jou makkelijker te maken is het handig om te weten uit welke soorten modellen je kunt kiezen. De soorten die je vindt in ons assortiment zijn een 2 in 1, 3 in 1, tweeling of een duo kinderwagen. Om jou verder te helpen hebben wij het voor jou hieronder uitgelegd:

2 in 1

Een 2 in 1 kinderwagen is het meest voorkomend en bestaat uit een frame, reiswieg en een zitje. Dankzij de reiswieg kun je de kinderwagen vanaf de geboorte gebruiken. Zodra jouw kindje zelfstandig kunt zitten kan je het zitje op het frame plaatsen. Wij verkopen ook complete sets met handige accessoires zoals een regenhoes, bekerhouder of bijvoorbeeld autostoel adapters. Uiteraard kan je ook bijpassende accessoires los bijbestellen.

3 in 1

De kinderwagen 3 in 1 is een perfecte optie voor ouders die veel onderweg zijn. De 3 in 1 wagen wordt geleverd met een frame, autostoel, reiswieg en een zitje. Wil je snel schakelen van de auto naar de kinderwagen? Dan is het handig om een Isofix base mee te bestellen. Zo kun je het groep 0 autostoeltje veilig installeren in de auto. In ons assortiment vind je ook complete sets met eens base erbij. Zo ben je in één keer klaar!

Tweeling kinderwagen

Ben je in verwachting van een tweeling? Dan is een tweeling kinderwagen echt een musthave! Deze set bestaat altijd uit een frame met twee reiswiegjes en twee zitjes.

Wil je een wagen voor jou tweeling als 3 in 1 gebruiken? Handig om te weten is dat je dan een groep 0 autostoel, autostoel adapters en eventueel een base nodig hebt.

Duo kinderwagen

Een duo kinderwagen is ideaal voor als je kinderen hebt van twee verschillende leeftijden. Dit is perfect voor als je met beide kindjes op pad gaat! In een duo wagen zitten jouw kindjes achter elkaar of naast elkaar en hoef je maar één wandelwagen te besturen. Uiteraard kun je een deze ook ombouwen naar een tweeling wagen. 

Alle populaire merken op een rij

Bij ons vind je een uitgebreide collectie met veel verschillende merken in verschillende prijsklassen. Ga je voor een uniek fashion design, een licht frame, een complete wagen met handige accessoires of ben je benieuwd welke merken er zijn?

De merken die wij verkopen zijn:

Kinderwagen testen op onze testbaan

Wil jij de wandelwagen zelf komen testen? Dat kan op onze testbaan in onze Megastore Sliedrecht! Dankzij de verschillende ondergronden kun je de wagen nog beter ervaren.

In onze Baby & Tiener Megastore in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel vind je meer dan 300 verschillende soorten van diverse topmerken. Onze experts geven persoonlijk advies en staan graag voor jou klaar. Kom jij bij ons shoppen?