Badjes

Grote kans dat hij al op je lijstje staat: het babybadje! Een babybadje is speciaal ontwikkeld om de allerkleinsten comfortabel en veilig te laten badderen. Een babybadje is dan ook onmisbaar voor de verzorging van je kleintje! Op deze pagina vind je de leukste babybadjes van dit moment! Aan iedere stijl, type, kleur en budget is gedacht zodat je altijd een babybadje vindt dat bij je past! Nieuwsgierig geworden? Scroll dan snel verder!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Onmisbaar voor de verzorging van je baby: het babybadje!

Je kindje voor het eerst wassen is een mooi en bijzonder moment. Het is ontzettend leuk om te zien hoe je kindje op het water reageert, maar ook belangrijk dat het wassen veilig en ontspannen verloopt. Een babybadje is speciaal ontwikkeld om de allerkleinsten comfortabel en veilig te laten badderen. Een babybadje is kleiner dan een normaal bad en heeft een geïntegreerd zitvlak zodat je kindje gemakkelijk een veilige houding kan aannemen. Is je kindje nog een beetje te klein voor het babybadje? Neem dan eens een kijkje naar een badinzet!

Hoe gebruik je een babybadje?

Je gebruikt een babybadje op een badstandaard zodat je je kindje goed kunt wassen zonder te hoeven bukken. Onder het babybadje zit een handig kliksysteem waarmee je het bad gemakkelijk op de badstandaard vastklikt. Bij het babybadje zit standaard een badstopje, zodat het water niet weg kan lopen. Een ander handig accessoire is een afvoerslang. Hiermee kun je het badwater weg laten lopen, zonder zwaar te tillen. Een afvoerslang voor het babybadje is los verkrijgbaar. Benieuwd naar al onze badaccessoires? Klik op jouw favoriete product en ontdek ons aanbod!

Welk babybadje past bij mij?

Je vindt op deze pagina verschillende soorten babybadjes. Ben je op zoek naar een babybadje dat weinig ruimte in beslag neemt? Neem dan eens een kijkje naar een opvouwbaar babybad. Gaan jullie binnenkort op reis? Dan is een opblaasbaar babybadje wellicht iets voor jou. Vind je het handig als de badthermometer en de zeepdispensers al verwerkt zitten in het babybadje? Dan is een thermobad wat je zoekt. Naast verschillende babybadjes verkopen wij ook badsets. Met een badset ben je in één keer klaar en heb je alle badbenodigdheden direct compleet. Selecteer het type babybadje waar je naar op zoek bent en laat je inspireren door ons aanbod!

  • Opvouwbaar babybad
  • Opblaasbaar babybadje
  • Thermobad
  • Badset

Een babybadje kopen

Heb jij het perfecte babybadje gevonden? Bestel dan veilig en gemakkelijk online. Is het babybadje voorradig en plaats je de bestelling op werkdagen voor 15:00? Dan zorgen wij dat het badje dezelfde dag nog wordt verstuurd!

Wil je de babybadjes liever eerst in het echt bekijken? Kom dan eens langs en breng een bezoek aan onze Megastore in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Onze product experts staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van het juiste babybadje. Bovendien vind je hier de mooiste shop-in-shops van Bébé-Jou, Luma, Stokke en nog veel meer topmerken! Echt de moeite waard dus! Klik hier voor onze contactgegevens zodat je een bezoek kunt inplannen!