Hydrofiele doeken

Je vriendinnen hebben je vast en zeker al gewaarschuwd: van hydrofiele doeken kun je er niet genoeg hebben! Je gebruikt een hydrofiele doek bijvoorbeeld om een vieze mond of handjes schoon te maken, als ondergrond voor het verschonen, als dekentje om onder te slapen. Kortom, de mogelijkheden van een hydrofiele doek lopen enorm uiteen. Hydrofiel is erg zacht en daarmee uitermate geschikt voor de kwetsbare babyhuid. Benieuwd naar ons aanbod? Scroll snel verder!

39 producten

Pagina

39 producten

Pagina

Multifunctioneel, zo’n hydrofiele doek!

Je vriendinnen hebben je vast en zeker al gewaarschuwd: van hydrofiele doeken kun je er niet genoeg hebben! Je gebruikt een hydrofiele doek bijvoorbeeld om een vieze mond of handjes schoon te maken, als ondergrond voor het verschonen, als dekentje om onder te slapen. Kortom, de mogelijkheden van een hydrofiele doek lopen enorm uiteen. Een hydrofiele doek is bovendien erg licht, neemt weinig plek in beslag en is hierdoor erg makkelijk om mee te nemen. Zorg dus dat je altijd een hydrofiele doek in je tas hebt zitten. Dan ben je altijd voorbereid.

Voordelen van hydrofiele doeken

Hydrofiel is erg zacht en daarmee uitermate geschikt voor de kwetsbare babyhuid. Wij gebruiken hydrofiele doeken graag bij het afdrogen van een baby. Dankzij de dunne, lichte stof en de vochtabsorberende werking, kunnen hydrofiele doeken namelijk zelfs de kleinste huidplooitjes drogen. Bovendien mogen hydrofiele doeken gewassen worden op maximaal 90 graden, waardoor je zeker weet dat ze hygiënisch zijn.

De leukste hydrofiele doeken vind je bij Baby & Tiener Megastore!

De leukste hydrofiele doeken scoor je bij Baby & Tiener Megastore! Aan ieder merk, stijl en budget is gedacht zodat je altijd een hydrofiele doek vindt die bij je past. Houd je van basic of ga je liever voor een opvallend printje? Selecteer jouw favoriete merk en ontdek ons assortiment hydrofiele doeken!

  • Baby’s Only
  • Babyjem
  • Jollein
  • Little Dutch
  • Puckababy

Hydrofiele doeken voor je baby kopen

Hydrofiele doeken mogen niet ontbreken in jouw luiertas. Heb je online een hydrofiele doek gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk online. Is de hydrofiele doek voorradig en plaats je de bestelling op werkdagen voor 15:00? Dan wordt jouw pakketje nog dezelfde dag verstuurd!

Heb je vragen over het gebruiken van hydrofiele doeken voor je baby? Neem dan contact met ons op. Onze productexperts zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon, e-mail en social media, maar staan uiteraard ook in onze Megastores voor je klaar. Hier kun je de hydrofiele doeken eerst bekijken en uitproberen voordat je overgaat tot aankoop. Klik hier voor onze contactgegevens!