Regenhoezen

Er komt regelmatig een regenbui naar beneden vallen, en daarom is een regenhoes voor de kinderwagen onmisbaar! Met een regenhoes ben je overal op voorbereid en kan je onbezorgd met je kindje naar buiten. Er zijn regenhoezen verkrijgbaar voor de reiswieg en voor de wandelwageninzet van de kinderwagen. De hoezen kunnen allemaal heel gemakkelijk worden vastgemaakt en zo blijft je kindje altijd lekker droog. Bekijk op deze pagina het volledige assortiment regenhoezen voor de verschillende kinderwagen merken!

Regenhoes

15 producten

 1. Joolz Uni2 Regenhoes
  Joolz Regenhoes Day
  Waardering:
  0%
   49,95
 2. Cybex S Reiswieg Regenhoes
  Cybex S Reiswieg Regenhoes
  Waardering:
  0%
   49,95
 3. Jollein Regenhoes Kinderwagen
  Jollein Regenhoes Kinderwagen
  Waardering:
  0%
   11,99
 4. Joolz Regenhoes Boven Geo²
  Joolz Regenhoes Boven Geo²
  Waardering:
  0%
  Normaal  49,95 Speciale prijs  29,99
 5. Joolz Regenhoes Hub+ Grijs
  Joolz Regenhoes Hub+ Grijs
  Waardering:
  0%
   49,95
 6. Joolz Aer+ Reiswieg Regenhoes
  Joolz Aer+ Reiswieg Regenhoes
  Waardering:
  0%
   29,95
 7. Cybex Eezy S Twist 2 Line Regenhoes Zitje
  Cybex Eezy S Twist 2 Line Regenhoes Zitje
  Waardering:
  0%
   49,95
 8. Joolz Geo3/Day5 Regenhoes
  Joolz Geo3/Day5 Regenhoes
  Waardering:
  0%
   49,95
 9. Bugaboo Regenhoes Dragonfly
  Bugaboo Regenhoes Dragonfly
  Waardering:
  0%
   39,95
 10. Cybex Avi Sport Kinderwagen Regenhoes
  Cybex Avi Sport Kinderwagen Regenhoes
  Waardering:
  0%
   44,95
 11. Easywalker Regenhoes Zitje Jimmey
  Easywalker Regenhoes Zitje Jimmey
  Waardering:
  0%
   39,99
 12. Goodbaby Regenhoes Cot To Go
  Goodbaby Regenhoes Cot To Go
  Waardering:
  0%
   34,95
 13. Nuna CARI™ next Regenhoes
  Nuna CARI™ next Regenhoes
  Waardering:
  0%
   39,95
 14. The Jiffle Wagon Regenhoes
  The Jiffle wagon Regenhoes
  Waardering:
  0%
   49,95

15 producten

Een regenhoes voor de kinderwagen

Een regenhoes voor de kinderwagen zorgt ervoor dat je kindje altijd droog blijft wanneer hij of zij zit of ligt in de kinderwagen. Een onmisbaar item, want het regent regelmatig! Met een regenhoes ben je hier altijd op voorbereid en kan je onbezorgd op pad gaan met je kleintje.

Een regenhoes is een doorzichtige plastic hoes die over de kap en de reiswieg of het zitgedeelte van de kinderwagen kan worden gebruikt. De regenhoes wordt meestal met klittenband aan het frame van de kinderwagen bevestigd. Het elastiek aan de onderkant zorgt ervoor dat de hoes niet wegwaait bij een flinke windvlaag. Heb je de regenhoes even niet nodig? Vouw hem dan netjes op en bewaar hem in de boodschappenmand van de kinderwagen. Zo heb je hem altijd bij je en kunnen jullie lekker gaan genieten van de wandeling!

Voor de meeste kinderwagen merken zijn er speciale regenhoezen verkrijgbaar, die precies passen om deze wagen heen. Vaak is er dan ook een verschil in afmeting tussen de regenhoes voor de reiswieg en van de wandelwageninzet. Bij veel kinderwagens wordt er een regenhoes meegeleverd. Wanneer dit niet zo is, of je wilt graag een extra regenhoes, dan kan je er los een aanschaffen! Naast de regenhoezen voor de verschillende modellen en merken kinderwagens zijn er ook universele regenhoezen verkrijgbaar. Deze passen om alle kinderwagens heen.

Een regenhoes kopen

Heb jij een regenhoes gevonden die past bij jouw kinderwagen? Je kan hem gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Wanneer de regenhoes op voorraad is en je bestelt hem voor 15:00 uur, dan wordt hij dezelfde dag nog naar je opgestuurd! Wil je de regenhoezen liever eens in het echt bekijken of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in één van onze vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier staan onze product experts voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de spullen die je nodig hebt!