Weegschalen

Met een baby weegschaal kun je gemakkelijk de groei van je kindje in de gaten houden. De speciaal gevormde weegschaal zorgt ervoor dat je kindje er veilig en rustig op kan liggen. Op deze pagina vind je de beste weegschalen voor je baby van dit moment.

1 product

  1. Alecto Baby en Peuter Weegschaal
    Alecto Baby en Peuter Weegschaal
    Waardering:
    0%
     64,99

1 product

Een baby weegschaal gebruiken

Een baby weegschaal is speciaal ontwikkeld voor de eerste fases van jouw kindje. Door je kindje regelmatig te wegen, kun je de groei in de gaten houden. Een baby weegschaal is solide en vaak speciaal gevormd zodat je kindje er veilig en rustig op kan liggen. Tip: is het te koud om je baby zonder kleertjes op de weegschaal te leggen? Weeg dan eerst de omslagdoek. Wikkel vervolgens je baby lekker in en trek het gewicht van de omslag af van het aangegeven gewicht.

Baby weegschaal kopen

Een baby weegschaal kan erg handig zijn om thuis de groei van je pasgeboren baby te monitoren. Heb jij online een weegschaal voor je baby gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk online. Is de baby weegschaal voorradig en plaats je de bestelling op werkdagen voor 15:00? Dan wordt jouw pakketje nog dezelfde dag verstuurd!

Heb je vragen over het gebruiken van een weegschaal voor je baby? Neem dan contact met ons op. Onze productexperts zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon, e-mail en social media, maar staan uiteraard ook in onze Megastores voor je klaar. Hier kun je de baby weegschaal eerst bekijken en uitproberen voordat je overgaat tot aankoop. Klik hier voor onze contactgegevens!