Matrasbeschermers

Op deze pagina vind je alle artikelen die je kunt gebruiken om het matras te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. Door gebruik te maken van een matrasbescherming, kan je kindje veilig en comfortabel slapen en gaat het matras langer mee. Bij matrasbescherming kun je denken aan: matrasbeschermers, bedzeiltjes, moltons en matrastoppers.

19 producten

 1. Aerosleep Matrasbeschermer 50 x 100 cm
  Aerosleep Matrasbeschermer 50 x 100 cm
  Waardering:
  0%
   59,95
 2. Aerosleep Matrasbeschermer 50 x 90 cm
  Aerosleep Matrasbeschermer 50 x 90 cm
  Waardering:
  0%
   59,95
 3. Aerosleep Matrasbeschermer 40 x 90 cm
  Aerosleep Matrasbeschermer 40 x 90 cm
  Waardering:
  0%
   39,95
 4. Aerosleep Plus Matrasbeschermer 40 x 80 cm
  Waardering:
  0%
   39,95
 5. atrasbeschermer Briljant noppen
  Matrasbeschermer Briljant 70x150cm
  Waardering:
  0%
   24,95

19 producten

Een matrasbeschermer gebruiken in het ledikant

Een matrasbeschermer in het ledikant beschermt het matras tegen vocht, vuil en slijtage. Hierdoor blijft de kwaliteit van het matras gewaarborgd en kan je kindje veilig en comfortabel slapen. Je vindt in onze webshop verschillende producten die het matras beschermen. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste matrasbeschermer voor je ledikant best lastig kan zijn. Daarom hebben wij een handige checklist voor je opgesteld die je kan helpen bij het vinden van de juiste matrasbeschermer voor je ledikant.

Stap 1: bescherm de tijk van je matras met een matrasbeschermer met noppen

Het is belangrijk om je matras regelmatig te draaien. Hierdoor blijft de vorm netjes behouden en kan je kindje veilig en comfortabel slapen. De meeste lattenbodems zijn van hout. Om te voorkomen dat houtsplinters het matras beschadigen, adviseren wij om te kiezen van een matrasbeschermer met noppen. Deze plaats je tussen de lattenbodem en het matras.

Stap 2: kies je voor matrastopper?

Wanneer je gebruik maakt van een matrastopper, zijn een bedzeiltje en molton overbodig. Deze zitten namelijk al in de topper verwerkt. Gebruik je een matras zonder topper, gebruik dan over het matras een bedzeiltje en een molton hoeslaken om vocht op te vangen. Vervolgens plaats je er een hoeslaken overheen.

Wat is een molton voor het ledikant?

Een molton ziet er hetzelfde uit als een hoeslaken. Het is gemaakt van een dikke katoenen stof en absorbeert vocht. Je gebruikt een molton in een ledikant samen met een bedzeiltje. Over de molton plaats je een hoeslaken en vervolgens maak je het bedje verder op met een lakentje en deken.

Een matrasbeschermer of molton voor het ledikant kopen

Heb jij een matrasbeschermer voor je ledikant gevonden? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Is de bestelling voorradig en bestel je op werkdagen voor 15:00? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd. Zodat je de matrasbeschermer de volgende dag al kunt gebruiken.

Twijfel je of kun je wat advies gebruiken over de juiste matrasbeschermer voor jouw ledikant? Kom dan eens langs en breng een bezoek aan één van onze Megastores of neem contact met ons op. Onze product experts graag voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van de perfecte matrasbeschermer voor jouw ledikant.