Rietjesbekers

Vanaf negen maanden kun je je kindje zelfstandig leren drinken met behulp van een rietjesbeker. Dankzij het buigbare rietje worden de mondspieren tijdens het drinken getraind. Bovendien is een rietjesbeker vaak voorzien van een speciaal afsluitventiel. Dit voorkomt knoeien en lekken. Handig! Is een rietjesbeker echt iets voor jouw baby? Scroll dan snel verder en ontdek ons aanbod!

20 producten

 1. AVENT Rietjesbeker 300ml Groen/Geel
  AVENT Rietjesbeker 300ml Jongen
  Waardering:
  0%
   12,99
 2. Beaba Drinkbeker met Rietje 300ml Groen
  Beaba Drinkbeker met Rietje 300ml Groen
  Waardering:
  0%
   15,99
 3. Jollein Siliconen Drinkbeker Jeans Blue
  Jollein Siliconen Drinkbeker Jeans Blue
  Waardering:
  0%
   14,99
 4. Jollein Siliconen Drinkbeker Storm Grey
  Jollein Siliconen Drinkbeker Storm Grey
  Waardering:
  0%
   14,99
 5. Mepal Rietjesbeker Mio Deep Blue 300 ml
  Mepal Rietjesbeker Mio Deep Blue 300 ml
  Waardering:
  0%
   10,99
 6. Mepal Rietjesbeker Mio Deep Pink 300 ml
  Mepal Rietjesbeker Mio Deep Pink 300 ml
  Waardering:
  0%
   10,99
 7. Munchkin click lock tip&sip straw cup
  Munchkin Click Lock Tip & Sip Straw Cup
  Waardering:
  0%
   9,95

20 producten

Zelfstandig leren drinken met een rietjesbeker

Een rietjesbeker is speciaal ontworpen om je kindje zelfstandig te leren drinken. Je kunt een rietjesbeker al vanaf negen maanden gebruiken en dankzij het buigbare rietje worden ook de mondspieren getraind tijdens het drinken. Daarnaast zorgt een rietjesbeker voor een minimale belasting van de nek van je baby, omdat je kleintje horizontaal kan drinken. Voor het eerst zelfstandig leren drinken zal niet vlekkeloos verlopen. Om knoeien en lekken te voorkomen, kun je kiezen voor een rietjesbeker met een speciaal afsluitventiel. Ideaal! Bovendien is een rietjesbeker gemakkelijk uit elkaar te halen en kan het gewassen worden in de vaatwasser. Wel zo fijn voor papa en mama!

Een rietjesbeker voor je baby kopen

Heb je een rietjesbeker gevonden die perfect aansluit op de behoefte van je baby? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Is de drinkbeker met rietje voorradig en plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00? Dan zorgen wij dat je pakketje dezelfde dag nog wordt verstuurd. Je ontvangt van ons een mailtje met de track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen. Twijfel je over de drinkbeker met rietje? Neem dan gerust contact met ons op. Onze productexperts staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van een geschikte rietjesbeker voor je baby. Je kunt ons bereiken via WhatsApp, telefoon, e-mail, chat of social media. Ook ben je van harte welkom in onze mooie Megastores in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel. Hier vind je alle topmerken onder één dak en profiteer je altijd van de laagste prijsgarantie! Klik hier voor onze contactgegevens.