Drinkflessen

Geen enkele baby is hetzelfde. Daarom hebben wij op deze pagina de meest populaire babyflessen van dit moment verzameld. Aan iedere leeftijd, type voeding en soort fles is gedacht, zodat je altijd een babyfles vindt die geschikt is voor je kindje. Scroll snel verder en laat je inspireren door ons ruime aanbod babyflessen!

45 producten

Pagina
 1. Difrax S-Fles Breed 200ml Wit
  Waardering:
  0%
  10,99 €
 2. Dr. Brown's Startpakket Standaard Halsfles
  Waardering:
  0%
  34,99 €
 3. Dr. Brown's Options + Brede Halsfles 270 ml
  Waardering:
  0%
  13,49 €
 4. Dr. Brown's Standaardfles 250 ml
  Waardering:
  0%
  12,49 €
 5. Dr. Brown's Standaard Halsfles 120 ml
  Waardering:
  0%
  10,49 €
 6. Difrax S-Fles Smal 250ml Woezel en Pip
  Waardering:
  0%
  11,99 €
 7. Difrax S-Fles Breed 310ml Boy Blue
  Waardering:
  0%
  11,99 €
 8. Difrax S-Fles 250 ml
  Waardering:
  0%
  10,99 €
 9. Dr. Brown's Giftset Standaard Halsfles Roze
  Waardering:
  0%
  62,99 €
 10. Dr. Brown's Options Brede Halsfles Glas 150 ml
  Waardering:
  0%
  14,99 €
 11. Dr. Brown's Standaard Halsfles Glas 250 ml
  Waardering:
  0%
  15,99 €
 12. Dr. Brown's Giftset Standaard Halsfles Blauw
  Waardering:
  0%
  62,99 €
 13. Difrax Starterset Pasgeborenen
  Waardering:
  0%
  25,99 €
 14. Difrax 123 Doseerfles
  Waardering:
  0%
  11,99 €
 15. Difrax S-Fles Glas Blue
  Waardering:
  0%
  18,95 €
 16. Difrax S-Fles Glas White
  Waardering:
  0%
  18,95 €

45 producten

Pagina

Welke babyfles is geschikt voor mijn baby?

Een babyfles is onmisbaar voor de verzorging van je kindje. Borstvoeding of flesvoeding, babyflesjes komen altijd van pas. Een van de meest gestelde vragen binnen onze Megastores is hoe je de meest geschikte babyfles kiest voor je kindje. Dit is best lastig om voor de geboorte te bepalen, omdat iedere pasgeboren baby een andere behoefte heeft. Ons advies is om voor de geboorte een aantal babyflesjes in een klein formaat in huis te hebben. Gun je kindje de tijd om aan de babyfles te wennen en ontdek gaandeweg wat de behoeften van je kindje zijn, zodat je hier de babyflesjes op aan kunt passen.

Een babyfles voor iedere behoefte

Geen enkele baby is hetzelfde. Daarom hebben wij op deze pagina de meest populaire babyflessen van dit moment verzameld. Aan iedere leeftijd, type voeding en soort fles is gedacht, zodat je altijd een babyfles vindt die geschikt is voor je kindje. Heeft jouw baby last van darmkrampjes? Neem dan eens een kijkje naar de S-fles van Difrax. Een Dr. Browns babyfles is uniek dankzij het ventielsysteem. Dit zorgt ervoor dat er geen luchtbelletjes in de voeding komen, waardoor de kans op darmkrampjes, spugen en boeren wordt geminimaliseerd. Geef je borstvoeding, maar wil je je kindje ook af en toe kunnen voeden met een babyfles? Dan is de Avent Natural fles iets voor jou. Deze fles lijkt op de moederborst, waardoor “tepel-speen verwarring” kan worden voorkomen.

Een fles voor je baby kopen

Heb jij een geschikte fles voor je baby gevonden? Bestel dan veilig en eenvoudig online. Is de babyfles op voorraad en plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00? Dan zorgen wij dat jouw pakketje dezelfde dag nog wordt verstuurd. Je ontvangt van ons een e-mail met track & trace code, zodat je je pakketje kunt volgen.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte babyfles?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het kiezen van een babyfles best lastig kan zijn. Onze product experts staan daarom voor je klaar voor het geven van het beste advies en bieden graag hulp bij het vinden van geschikte babyflessen. Je kunt ons bereiken via WhatsApp, chat, e-mail, telefoon of social media. Wil je de babyfles liever eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Laat je inspireren door onze mooie shop-in-shops van o.a. Dr. Browns, Difrax, Avent, Suavinex en Munchkin! Wanneer mogen wij jou begroeten in één van onze prachtige Megastores? Klik hier voor onze contactgegevens en plan jouw bezoek!