Hoekbeschermers

Baby op komst? Tijd om het huis veilig en babyproof te maken! Zodra je kindje namelijk kan kruipen, gaat de ontdekkingstocht beginnen. Zorg dus dat je op tijd begint met het creëren van een veilige leefomgeving voor je kindje. Met behulp van hoekbeschermers voorkom je dat je kindje zich kan stoten tegen de scherpe hoeken van de tafel of kast. Scroll snel verder en ontdek ons aanbod hoekbeschermers!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Onmisbaar veiligheidsartikel: hoekbeschermers!

Baby op komst? Tijd om het huis veilig en babyproof te maken! Zodra je kindje namelijk kan kruipen, gaat de ontdekkingstocht beginnen. Zorg dus dat je op tijd begint met het creëren van een veilige leefomgeving voor je kindje. Hoekbeschermers mogen absoluut niet ontbreken op je baby uitzetlijstje! Met behulp van hoekbeschermers voorkom je dat je kindje zich kan stoten tegen de scherpe hoeken van de tafel of kast.

Tafel hoekbeschermers bevestigen

Door tafel hoekbeschermers aan te brengen, voorkom je dat je kindje zich niet kan bezeren aan de scherpe hoeken van de tafel. Je bevestigt ze op de hoeken van de tafel door ze op te plannen. Hoekbeschermers zijn vaak transparant waardoor ze niet opvallen.

Hoekbescherming kopen

Heb jij de juiste hoekbescherming gevonden voor jouw tafel en kasten? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat de hoekbescherming speciaal voor jou besteld moeten worden. Zodra de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om de hoekbeschermers op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of om de hoekbeschermers op laten sturen. Je ontvangt dan van ons per mail een track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen!