Babykamer

Het uitzoeken van de babykamer voor het kindje dat op komst is, is één van de leukste voorbereidingen! Bij Baby & Tiener Megastore vindt de mooiste en meest uitgebreide collectie babykamers. Aan ieder type ruimte, stijl en budget is gedacht zodat je de leukste meubels vindt die het beste passen bij jou en je kleintje!

Babykamer compleet   Baby bed   Commode   Kledingkast   Meegroei ledikant   Wandplank   Baby matras   Wieg   Schommelstoel   Kleine babykamer   Meegroei babykamer   Overige meubels

898 producten

Pagina
 1. XAdventure Co Sleeper Groen
  XAdventure Co Sleeper Groen
  Waardering:
  0%
   89,99
 2. XAdventure Co Sleeper Beige
  XAdventure Co Sleeper Beige
  Waardering:
  0%
   89,99
 3. XAdventure Co Sleeper Zwart
  XAdventure Co Sleeper Zwart
  Waardering:
  0%
   89,99
 4. Leander Classic Wieg Incl. Matras Grey
  Leander Classic Wieg Incl. Matras Grey
  Waardering:
  0%
   229,00
 5. Leander Classic Wieg Incl. Matras White
  Leander Classic Wieg Incl. Matras White
  Waardering:
  0%
   229,00
 6. Nieuw
  Quax Meegroei Babykamer 3 Delig Ashi Chestnut
  Quax Meegroei Babykamer 3 Delig Ashi Chestnut
  Waardering:
  0%
   1.511,10 Normaal  1.679,00
 7. Nieuw
  Quax Meegroei Babykamer 2 Delig Ashi Chestnut
  Quax Meegroei Babykamer 2 Delig Ashi Chestnut
  Waardering:
  0%
   840,60 Normaal  934,00
 8. Nieuw
  Quax Meegroei Babykamer 3 Delig Trendy Clay
  Quax Meegroei Babykamer 3 Delig Trendy Clay
  Waardering:
  0%
   3.846,60 Normaal  4.274,00
 9. Nieuw
  Quax Meegroei Babykamer 2 Delig Trendy Clay
  Quax Meegroei Babykamer 2 Delig Trendy Clay
  Waardering:
  0%
   1.614,60 Normaal  1.794,00
 10. Quax Kinderschommelstoel De Luxe Limited Edition
  Quax Kinderschommelstoel De Luxe Limited Edition
  Waardering:
  0%
  Normaal  225,00 Speciale prijs  202,50
 11. Quax Hocker Rocker De Luxe - Stone
  Quax Hocker Rocker De Luxe - Stone
  Waardering:
  0%
  Normaal  169,00 Speciale prijs  152,10
 12. Quax Ashi Kast - Chestnut
  Quax Ashi Kast - Chestnut
  Waardering:
  0%
  Normaal  745,00 Speciale prijs  670,50
 13. Quax Ashi Extensie Commode - Chestnut
  Quax Ashi Extensie Commode - Chestnut
  Waardering:
  0%
  Normaal  69,95 Speciale prijs  62,96
 14. Quax Ashi Commode - Chestnut
  Quax Ashi Commode - Chestnut
  Waardering:
  0%
  Normaal  525,00 Speciale prijs  472,50
 15. Quax Ashi Bed 120x60 Cm - Chestnut
  Quax Ashi Bed 120x60 Cm - Chestnut
  Waardering:
  0%
  Normaal  409,00 Speciale prijs  368,10
 16. Quax Cocoon Nis Commode - Clay
  Quax Cocoon Nis Commode - Clay
  Waardering:
  0%
  Normaal  109,00 Speciale prijs  98,10
 17. Quax Cocoon Nis Kast - Clay
  Quax Cocoon Nis Kast - Clay
  Waardering:
  0%
  Normaal  109,00 Speciale prijs  98,10
 18. Quax Trendy Kast 3 Deuren - Clay
  Quax Trendy Kast 3 Deuren - Clay
  Waardering:
  0%
  Normaal  1.550,00 Speciale prijs  1.395,00
 19. Quax Trendy Commode 4 Laden - Clay
  Quax Trendy Commode 4 Laden - Clay
  Waardering:
  0%
  Normaal  939,00 Speciale prijs  845,10
 20. Quax Trendy Bed/Bank 140x70 Cm - Clay
  Quax Trendy Bed/Bank 140x70 Cm - Clay
  Waardering:
  0%
  Normaal  855,00 Speciale prijs  769,50

898 producten

Pagina

Een compleet assortiment babykamers 

Wanneer je een babykamer gaat uitzoeken voor je kindje is het belangrijk om te weten naar wat voor meubels je opzoek bent. Wil je een complete babykamer of ben je alleen opzoek naar een baby bedje en een commode?

Een complete babykamer bestaat uit een baby bed, een commode en een kledingkast. Met deze meubel set heb je gegarandeerd genoeg opbergruimte voor alle baby spulletjes! Als je wat minder ruimte hebt in de babykamer of je hebt bijvoorbeeld al een inbouwkast in de ruimte, dan is een kleine babykamer een goede oplossing. Een kleine babykamer bestaat uit een baby bedje en een commode. Dit zijn de essentiële items die je nodig hebt voor je kindje. De meubels bieden een veilige plek om te slapen en een praktische plek om je kindje te verzorgen, verschonen en aankleden.

Ben je opzoek naar een kamer waar je kleintje jarenlang plezier van zal hebben? Dan is een meegroei babykamer de perfecte keuze! Een meegroei babykamer bestaat uit een meegroei ledikant, een commode en een kledingkast. Het meegroei ledikant is wat groter dan een normaal ledikantje en op ten duur kan er één spijlenzijde van het bedje worden verwijderd zodat het als peuterbed kan worden gebruikt. Zo kan het bed worden gebruikt tot een leeftijd van ongeveer 5 jaar!

Een babykamer inrichten in drie stappen

Heb jij geen idee waar je moet beginnen met het inrichten van de babykamer en wil je nog wat inspiratie opdoen? Speciaal voor jou hebben wij een handige checklist gemaakt voor het inrichten van een fijne en gezellige babykamer!

Stap 1: Meubels kiezen voor de babykamer

De eerste stap bij het inrichten van de babykamer in het uitkiezen van meubels. Er kan een keuze gemaakt worden uit een complete babykamer bestaand uit een baby bed, een commode en een kledingkast of voor een kleine babykamer, bestaand uit een baby bed en een commode. Deze keus is afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die je in de kamer hebt en welke meubels jij belangrijk vindt.

Wil jij een meer compacte oplossing dan een ledikant en een commode? Dan kan je ook kiezen voor een ledikant en commode in 1. Dit combi ledikant combineert de belangrijkste meubels die je nodig hebt voor je kleintje en is lekker compact, zodat het in elke ruimte past. Het combi ledikant is meestal voorzien van een uitklapbaar commodeblad dat op het ledikant zit. Als je je kindje wilt gaan verschonen, verzorgen of aankleden klap je het blad gemakkelijk uit om wat meer ruimte te creëren! 

Stap 2: Een baby bed kiezen

Voor het baby bedje kan je kiezen uit verschillende bedjes, namelijk: een wieg, een ledikantje of een meegroei ledikant. Een wieg is het kleinste baby bed. Dit bedje kan worden gebruikt tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden. Een wiegje wordt ook vaak op de slaapkamer van de ouders neergezet de eerste tijd, zodat je kindje lekker dicht bij je kan slapen. Het voordeel van een wiegje is dat het klein en compact is, makkelijk verplaatst kan worden en een veilig en geborgen gevoel geeft voor je kindje.

Een ledikant is de opvolger van het wiegje. Het ledikantje is een stukje groter en kan worden gebruikt tot een leeftijd van ongeveer 2,5 jaar. Dit bedje heeft meestal een verstelbare bodem waardoor het meegroeit met je kindje. Als je liever kiest voor een bedje wat nog langer meegaat, is het meegroei ledikant ideaal. Dit bedje kan worden gebruikt tot een leeftijd van 5 jaar.

Stap 3: Kies de kleur en de stijl van de babykamer

Het leukste gedeelte van het inrichten van de babykamer: het kiezen van de kleur en de stijl van de babykamer! Bij Baby & Tiener Megastore vind je voldoende inspiratie voor jouw eigen favoriete babykamer. In de Megastores vind je de leukste babykamers ingericht volgens de laatste trends met trendy accessoires en aankleding zodat je kan bewonderen hoe de kamertjes eruit kunnen zien. Bezoek de ruime babykamerafdeling met de leukste opgemaakte baby bedjes, ruime keuze aan verlichting, opbergmanden en andere leuke accessoires!

Persoonlijk advies nodig?

Heb jij advies nodig bij het kopen van de babykamer? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier vind je de nieuwste kamertjes van dit moment! Wanneer je een babykamer koopt bij Baby & Tiener Megastore weet je dat je goed zit, wij vinden kwaliteit en stijl het allerbelangrijkste. Dit zie je dan ook terugkomen in onze ruime collectie babykamers in de showrooms. Er wordt veel aandacht besteed aan styling en decoratie, zodat jij een kamer kan uitkiezen die bij jou past! Onze product experts staan voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de goede keuze.