Kinderstoelen

Ben jij op zoek naar een mooie kinderstoel? Dan ben je bij Baby & Tiener Megastore aan het juiste adres. Je vindt op deze pagina de mooiste kinderstoelen van dit moment. Of je nu op zoek bent naar een meegroei kinderstoel, een opvouwbare kinderstoel of trendy kinderstoel, je vindt het op deze pagina. Scroll snel verder en laat je inspireren door ons prachtige aanbod kinderstoelen!

166 producten

Pagina
 1. Topmark Loopstoel Lexi Green
  Waardering:
  0%
  62,95 €
 2. Topmark Loopstoel Lexi Grey
  Waardering:
  0%
  62,95 €
 3. Topmark Loopstoel Lexi Pink
  Waardering:
  0%
  62,95 €
 4. XAdventure Kinderstoel SmartSit Antraciet
  Waardering:
  0%
  79,95 €
 5. XAdventure Kinderstoel SmartSit Blauw
  Waardering:
  0%
  79,95 €
 6. XAdventure Kinderstoel SmartSit Roze
  Waardering:
  0%
  79,95 €
 7. Jollein Stoelverkleiner Spot Caramel
  Waardering:
  0%
  21,95 €
 8. Jollein Stoelverkleiner Spot Storm Grey
  Waardering:
  0%
  21,95 €
 9. Cabino Opklapbare Kinderstoel Happy Grijs
  Waardering:
  0%
  47,50 €
 10. Cabino Opklapbare Kinderstoel Happy Zwart
  Waardering:
  0%
  47,50 €
 11. Quax Kinderschommelstoel De Luxe Clay
  Waardering:
  0%
  220,00 €
 12. Quax Kinderschommelstoel De Luxe Terra
  Waardering:
  0%
  220,00 €
 13. Quax Kinderschommelstoel De Luxe Saffran
  Waardering:
  0%
  220,00 €
 14. Quax Kinderschommelstoel De Luxe Soft Peach
  Waardering:
  0%
  220,00 €
 15. Quax Kinderschommelstoel De Luxe Sand Grey
  Waardering:
  0%
  220,00 €
 16. Quax Kinderschommelstoel De Luxe Latte
  Waardering:
  0%
  220,00 €
 17. Quax Kinderschommelstoel De Luxe Black
  Waardering:
  0%
  220,00 €
 18. KidsDepot Rotan Stoel Ayo Naturel
  Waardering:
  0%
  59,95 €
 19. KidsDepot Rotan Stoel Ayo Zwart
  Waardering:
  0%
  59,95 €
 20. KidsDepot Rotan Stoel Webbing Ava Naturel
  Waardering:
  0%
  59,95 €
 21. KidsDepot Rotan Stoel Webbing Ava Zwart
  Waardering:
  0%
  59,95 €
 22. Bloom Fresco Kinderstoel White + Starter Kit Kleur Naar Keuze
  Waardering:
  0%

  Van 549,00 €

  Aan 773,00 €

 23. Bloom Fresco Kinderstoel Noir + Starter Kit Kleur Naar Keuze
  Waardering:
  0%

  Van 549,00 €

  Aan 773,00 €

166 producten

Pagina

De perfecte kinderstoel voor onvergetelijke momenten aan tafel

Wij vinden met het hele gezin aan tafel eten het toppunt van gezelligheid. Hoe leuk is het als je baby gezellig bij jullie aan tafel kan zitten en op deze manier kan meedoen aan het gezinsleven? Met behulp van een kinderstoel zit je baby op gelijke hoogte aan tafel. Dit maakt het eetmoment extra gezellig en gemakkelijk, omdat je je kindje gemakkelijk kan helpen met eten. Je vindt in onze webshop verschillende soorten kinderstoelen. Ben je op zoek naar een kinderstoel die je vanaf de geboorte kunt gebruiken, een meegroei kinderstoel, een opvouwbare kinderstoel of een peuterstoel? Welke kinderstoel je ook zoekt, je vindt het bij Baby & Tiener Megastore.

Meegroei kinderstoel

De meeste kinderstoelen kun je gebruiken zodra je kindje zelfstandig kan zitten. Dit is na ongeveer zes maanden. De eerste jaren groeit je kindje razendsnel. Logisch dus dat een kinderstoel voor een kindje van zes maanden niet dezelfde is dan die voor een kind van vier jaar. Je kunt uiteraard voor elke nieuwe fase een andere kinderstoel kopen, maar veel handiger is het om te kiezen voor een meegroei kinderstoel. Je kunt deze kinderstoel zelf gemakkelijk aanpassen aan de lengte van je kindje waardoor je 'm langer kunt gebruiken. Een meegroei kinderstoel kan in sommige gevallen zelfs gebruikt worden vanaf geboorte tot en met een volwassen leeftijd! Is een meegroei kinderstoel hetgeen dat je zoekt? Ontdek hier ons aanbod en vind de perfecte meegroei kinderstoel!

Opvouwbare kinderstoel

Is de ruimte in huis beperkt of wordt de kinderstoel niet regelmatig gebruikt? Dan is een opvouwbare kinderstoel misschien wel wat voor jou. Veel opa’s en oma’s kiezen voor een opvouwbare kinderstoel. Dat is ook niet zo gek aangezien een opvouwbare kinderstoel dezelfde handige eigenschappen heeft als normale kinderstoel zonder dat deze permanent in huis hoeft te staan. Bovendien is een opvouwbare kinderstoel vaak licht in gewicht waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is. Ontdek hier ons aanbod en vind de perfecte opvouwbare kinderstoel!

De mooiste kinderstoel scoor je bij Baby & Tiener Megastore!

Ben jij op zoek naar een kinderstoel? Dan ben je bij Baby & Tiener Megastore aan het juiste adres. Je vindt bij ons het grootste assortiment kinderstoelen! Aan iedere stijl, levensfase en budget is gedacht zodat je altijd een kinderstoel vindt die het beste bij jouw kindje past. Van inklapbare kinderstoel, meegroei kinderstoel tot peuterstoel, je vindt het bij Baby & Tiener Megastore. Heb je al een bepaald merk kinderstoel in gedachten? Selecteer jouw favoriete merk en laat je inspireren door ons aanbod kinderstoelen!

Een kinderstoel kopen

Heb jij een kinderstoel gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat de kinderstoel speciaal voor jou besteld moeten worden. Zodra de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om de kinderstoel op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of om de kinderstoel op laten sturen. Je ontvangt dan van ons per mail een track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen!