Meerijdplankjes

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod meerijdplankjes voor de buggy.

4 producten

 1. Joolz Aer+ Meerijdplankje
  Joolz Aer+ Meerijdplankje
  Waardering:
  0%
   114,95
 2. SALE
  Bumprider Meerijdplankje Plus Sit UP
  Bumprider Meerijdplankje Plus Sit UP
  Waardering:
  0%
  Normaal  199,95 Speciale prijs  99,98
 3. Bugaboo Butterfly Comfort Meerijdplankje +
  Bugaboo Butterfly Comfort Meerijdplankje +
  Waardering:
  0%
   89,95

4 producten

Een meerijdplankje voor de buggy gebruiken

Een meerijdplankje voor de buggy is perfect om met twee jonge kindjes tegelijk op pad te gaan. Met een meerijdplankje creëer je namelijk een extra sta- of zitplek bij de buggy die je kunt gebruiken wanneer je oudere kindje vermoeid is van het lopen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld alleen met je kleintjes op pad gaat! Door een meerijdplankje te gebruiken hoef je namelijk alleen maar een wagen te besturen en kunnen beide kindjes veilig en comfortabel meereizen. Je kunt een meerijdplankje voor de buggy gebruiken voor kindjes vanaf 2 jaar tot ongeveer 20 kg.

Meerijdplankje voor de buggy kopen

Heb jij een meerijdplankje gevonden die bij jouw buggy past? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Is het meerijdplankje voorradig en plaats je de bestelling voor 15:00, dan verzenden wij jouw pakketje nog dezelfde dag!

Kun je nog wat hulp gebruiken bij jouw zoektocht naar het perfecte meerijdplankje voor de buggy? Kom dan eens langs bij een van onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Ontdek hier ons ruime aanbod meerijdplankjes en test ze uit op onze buggy testbaan! Onze product experts staan graag voor je klaar en laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn van een meerijdplankje voor de buggy. Plan hier jouw bezoek!