Duo kinderwagen

Een duo kinderwagen is een ideale oplossing voor als je twee kindjes hebt die niet zoveel van leeftijd verschillen met elkaar. In deze kinderwagen kan je namelijk gemakkelijk twee kindjes van verschillende leeftijden meenemen. In sommige wagens zitten je kindjes naast elkaar en in sommige juist achter elkaar. Op het onderstel van de kinderwagen kunnen twee reiswiegjes, twee zitjes of een reiswiegje en een zitje worden geplaatst, zodat de wagen al kan worden gebruikt vanaf de geboorte! Bekijk op deze pagina het complete assortiment duo kinderwagens. 

Duo kinderwagen

31 producten

Pagina
 1. X Adventure Duo Kinderwagen Zwart
  X Adventure Duo Kinderwagen Zwart
  Waardering:
  0%
   449,99
 2. Bugaboo Donkey 5 Duo Kinderwagen Mix And Match
  Bugaboo Donkey 5 Duo Kinderwagen Mix And Match
  Waardering:
  0%
   1.729,00
 3. X Adventure Duo Kinderwagen Groen
  X Adventure Duo Kinderwagen Groen
  Waardering:
  0%
   449,99
 4. X Adventure Duo Kinderwagen Taupe
  X Adventure Duo Kinderwagen Taupe
  Waardering:
  0%
   449,99
 5. Topmark Duo Kinderwagen 2COMBI Zand
  Topmark Duo Kinderwagen 2COMBI Zand
  Waardering:
  0%
   478,95
 6. Topmark Duo Kinderwagen 2COMBI Zwart
  Topmark Duo Kinderwagen 2COMBI Zwart
  Waardering:
  0%
   478,95

31 producten

Pagina

Wanneer kies je voor een duo kinderwagen? 

Een duo kinderwagen is heel handig voor wanneer je twee kindjes hebt van verschillende leeftijden, met niet zoveel leeftijdsverschil. Als beide kindjes nog niet gemakkelijk zelf kunnen lopen is de duo kinderwagen de ideale oplossing! Op het frame van de wagen kunnen een zitje en een reiswiegje worden geplaatst, zodat hij al gebruikt kan worden vanaf de geboorte. Bij sommige kinderwagens zitten je kindjes naast elkaar en bij sommige juist achter elkaar. Een duo kinderwagen kan ook worden gebruikt als tweeling kinderwagen, voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Dit doe je door een extra reiswiegje of zitje toe te voegen aan de kinderwageen zodat er twee reiswiegjes of twee zitjes op het frame geplaatst kunnen worden. 

Welke dubbele kinderwagen past bij jou?

Bij het kiezen van de perfecte duo kinderwagen is het belangrijk om te bepalen aan welke wensen hij moet voldoen. Deze wensen kunnen afhankelijk zijn van waar je woont, welke activiteiten je vaak onderneemt, de lengte van jou en je partner of een bepaalde stijl. Belangrijk om te weten is waar de kinderwagen kan helpen in jouw dagelijkse activiteiten. Zoek je een all terrain wagen waar je over elk ondergrond kunt wandelen? Of een compacte kinderwagen voor in de stad? Met het bepalen van de eigenschappen die jij belangrijk vindt wordt het maken van de keuze nog makkelijker!

Is er veel lengteverschil tussen jou en jouw partner? Dit is geen probleem! De meeste wagens hebben een verstelbare duwbeugel, zo kun je deze in de gewenste hoogte instellen.

Het voordeel van veel duo kinderwagens is dat zij ook gemakkelijk voor één kindje gebruikt kunnen worden. Ideaal voor als je soms met z'n tweeën op pad wilt, in plaats van met z'n drieën. Haal gewoon een reiswiegje of zitje van het frame af en ga samen op pad! Dit is ook heel handig voor als het oudste kindje uiteindelijk uit de kinderwagen is gegroeid en zelf kan gaan lopen. Zo kan je toch nog wat langer plezier hebben van de wagen voor je jongste kindje. 

Duo wagen testen op het testparcours 

In de Megastore in Sliedrecht vindt je een speciale kinderwagen testbaan. Hier kun je zelf jouw gewenste kinderwagen testen op verschillende ondergronden, zodat je kan ervaren of de kinderwagen bij jou past! 

Wil jij alle wagens in het echt bewonderen en persoonlijk advies krijgen bij het maken van jouw keuze? In onze Megastores vind je een ruim assortiment aan kinderwagens en shop in shops van hoogstaande merken! Onze experts helpen jou graag in één van onze twee Baby & Tiener vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel.