Adapters

Met autostoel adapters bevestig je gemakkelijk een groep 0 autostoel op het onderstel van de kinderwagen. Voor elke kinderwagen en autostoel zijn speciale adapters verkrijgbaar, die hierbij passen. Wanneer je even boodschappen wil gaan doen of een kort rondje door de stad gaat lopen, is het ideaal als je de autostoel op de kinderwagen kan plaatsen. Zo hoef je je kindje niet over te tillen van het stoeltje in de reiswieg, maar kan hij of zij lekker blijven liggen en doorslapen. Bekijk op deze pagina het complete assortiment autostoel adapters voor de verschillende kinderwagens en autostoeltjes!

Adapters

12 producten

 1. Joolz Aer Autostoel Adapters
  Joolz Aer Autostoel Adapters
  Waardering:
  0%
   49,95
 2. Bugaboo Adapter Fox
  Bugaboo Autostoel Adapters Fox / Lynx
  Waardering:
  0%
   54,95
 3. Easywalker Harvey Hoogte Adapters
  Waardering:
  0%
   29,99
 4. Joolz Autostoel Adapters Hub+
  Joolz Autostoel Adapters Hub+
  Waardering:
  0%
   49,95
 5. Joolz Day5 Autostoel Adapters
  Joolz Day5 Autostoel Adapters
  Waardering:
  0%
   49,95
 6. Cybex Autostoel Adapters EOS LUX
  Cybex Autostoel Adapters EOS LUX
  Waardering:
  0%
   49,95
 7. Bugaboo Autostoel Adapters Dragonfly
  Bugaboo Autostoel Adapters Dragonfly
  Waardering:
  0%
   54,95

12 producten

Autostoel adapters om de groep 0 autostoel op de kinderwagen te plaatsen

Wanneer je vaak met je kindje met de auto op pad gaat, zijn autostoel adapters een heel handig accessoire. Met autostoel adapters kan je een groep 0 autostoel op het onderstel van de kinderwagen plaatsen. Zo kan je gemakkelijk even boodschappen gaan doen met je kindje, zonder dat je hem of haar over hoeft te tillen van de autostoel naar de reiswieg. Je kan namelijk gewoon de autostoel op het frame van de kinderwagen zetten en samen een rondje gaan wandelen. De enige autostoeltjes die op de kinderwagen geplaatst kunnen worden, zijn groep 0 autostoeltjes. Deze stoeltjes zijn geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot een maximaal gewicht van 13 kg.

De juiste adapters voor de autostoel

Voor de verschillende merken autostoeltjes en kinderwagens zijn er verschillende soorten autostoel adapters verkrijgbaar. Voor elke kinderwagen merk zijn er speciale adapters. Lees in de productbeschrijving welke autostoeltjes er op deze adapters passen. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je kiest voor de juiste autostoel adapters.

Autostoel adapters kopen

Heb je autostoel adapters gevonden die passen bij jouw autostoel en kinderwagen? Je kan de adapters gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Zijn de adapters voorradig en heb je ze voor 15:00 besteld? Dan worden ze dezelfde dag nog verzonden!

Wil je liever persoonlijk advies over de autostoel adapters zodat je er zeker van bent dat je kiest voor adapters die passen bij jouw kinderwagen en autostoel? Kom dan langs in één van onze vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je alle adapters bekijken en uitproberen hoe je heel gemakkelijk jouw kinderwagen ombouwt, tot 3 in 1 kinderwagen, met een reiswiegje, een zitje en een groep 0 autostoel. Onze product experts helpen je graag!