Veiligheidstuigjes

Is je kindje klaar om de eerste stapjes te gaan zetten? Spannend! Met behulp van een veiligheidstuigje kun je je kind gemakkelijk begeleiden bij het zetten van de eerste stappen. Vaak is een veiligheidstuigje zo ontworpen dat je ‘m ook in de kinderstoel of wandelwagen kunt gebruiken. Op deze manier kun je je kindje veilig zetten en voorkomen dat je kindje uit het zitje glijdt of gaat staan.

3 producten

 1. SALE
   Cabino Anti Wegloop Polsband Kind Blauw
  Cabino Anti Wegloop Polsband Kind Blauw
  Waardering:
  0%
  Normaal  14,99 Speciale prijs  4,99
 2. SALE
  Cabino Anti Wegloop Polsband Kind Oranje
  Cabino Anti Wegloop Polsband Kind Oranje
  Waardering:
  0%
  Normaal  14,99 Speciale prijs  4,99
 3. Happy Baby Babytuigje Met Loopkoord
  Waardering:
  0%
   11,95

3 producten

Een veiligheids tuigje voor je kind gebruiken

Met een veiligheids tuigje kun je je kind gemakkelijk begeleiden bij het zetten van de eerste stappen. Vaak is een veiligheidstuigje zo ontworpen dat je ‘m ook in de kinderstoel of wandelwagen kunt gebruiken. Op deze manier kun je je kind veilig zetten en voorkomen dat je kind uit het zitje glijdt of gaat staan.

Een veiligheidstuigje als looptuigje voor je kind gebruiken

Een veiligheidstuigje is verstelbaar en gemakkelijk aan te passen aan de lengte van je kind. Je kunt een veiligheidstuigje gebruiken vanaf drie maanden tot ongeveer vier jaar. Een veiligheidstuigje is vaak uitgerust met een afneembaar loopkoord. Dit is ideaal wanneer jullie wandelen op drukke of gevaarlijke plekken. Dankzij het looptuigje kun je je kind veilig dichtbij je houden en voorkomen dat jullie elkaar kwijt raken.

Een veiligheidstuigje kopen

Heb jij geschikt veiligheidstuigje gevonden voor je kind? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat het veiligheidstuigje speciaal voor jou besteld moeten worden. Zodra de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om het veiligheidstuigje op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of om het veiligheidstuigje op laten sturen. Je ontvangt dan van ons per mail een track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen!