Inlegkussens

Een buggy inlegkussen zorgt voor comfortabele wandelingen met je kleintje. Een inlegkussen is lekker zacht en speciaal ontworpen om het zitcomfort te verbeteren. Het kussen is vaak gemaakt van badstof en heeft hierdoor een vocht absorberend vermogen. Ideaal tijdens de warme zomerdagen! Bovendien zorgt een buggy inlegkussen voor een iets kleinere zitting waardoor ook de kleinste kindjes comfortabel en veilig in de buggy kunnen zitten.

5 producten

 1. AeroMoov Buggy Luchtlaag Mint
  AeroMoov Luchtlaag Buggy Mint
  Waardering:
  0%
   34,95
 2. X-Adventure Inlay Universal Denim
  X-Adventure Inlay Universal Denim
  Waardering:
  0%
   9,95
 3. AeroMoov Buggy Luchtlaag Antraciet
  AeroMoov Luchtlaag Buggy Antraciet
  Waardering:
  0%
   34,95
 4. AeroMoov Luchtlaag Buggy Flamingo
  AeroMoov Luchtlaag Buggy Flamingo
  Waardering:
  0%
   34,95
 5. X-Adventure Inlay Universal Green
  X-Adventure Inlay Universal Green
  Waardering:
  0%
   9,95

5 producten

Optimaal zitcomfort met een buggy inlegkussen

Een buggy inlegkussen heeft handige uitsparingen in het ruggedeelte waar de veiligheidsriemen van een 3- en 5-puntsgordel doorheen kunnen. Aan de onderkant zit vaak een elastieken band die je aan het zitgedeelte van de buggy kunt bevestigen. Hierdoor blijft het inlegkussen goed zitten, ook bij het in- en uitvouwen van de buggy.

Buggy inlegkussen kopen

Je vindt bij onze webshop het aller leukste assortiment buggy inlegkussens! Ga je voor een buggy inlegkussen van Koeka, Aeromoov, Babys Only of liever van hetzelfde merk van de buggy? Je ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina!

Heb jij jouw favoriete inlegkussen voor de buggy in onze webshop gevonden? Bestel dan veilig en eenvoudig online! Is het kussen voorradig en bestel je op werkdagen voor 15:00? Dan versturen wij jouw pakketje nog dezelfde dag!