Bébé-Jou Bébé-Bubble Transparant Bebe-jou

Bébé-Jou Bébé-Bubble Transparant

De Bébé-Bubble is een ergonomisch ontworpen baby- zitbadje voor het eerste begin, waarin je baby zich ontspannen en veilig voelt, omdat het in de foetushouding kan 'zitten'.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Op voorraad (voor meubels geldt binnen 10 werkdagen bezorgd) ?
€ 18,50
 
naar boven Productinformatie

De Bébé-Bubble is een ergonomisch ontworpen baby- zitbadje voor het eerste begin, waarin je baby zich ontspannen en veilig voelt. De ronde vorm van het bad bootst de buik op een natuurlijke manier na en geeft je baby een geborgen gevoel. Je kindje kan namelijk heerlijk in de foetushouding 'zitten'.
Door de emmer zover te vullen dat de baby tot aan de schouders onder water zit, zorg je ervoor dat je kindje het niet koud zal hebben.

De Bébé-Bubble loopt aan de achterkant iets op en zorgt voor een goede ondersteuning van het babyhoofdje en -ruggetje.

Ook op latere leeftijd is de bubble geschikt als zitbadje.Er hoeft dan nog maar weinig water in om je kindje onder water te laten zitten en is waterbesparend ten opzichte van andere badjes.

De Bébé-Bubble is geschikt voor iedere Bébé-Jou badstandaard. Super handig, want zo staat het badje veilig en kan jij ook een comfortabele houding aannemen.

Geschikt vanaf de geboorte tot circa 8 maanden.

Afmetingen:
46 x 46 x 35 cm

naar boven Productattributen

General

Merk Bebe-jou
Naam Bébé-Jou Bébé-Bubble Transparant

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Transparant
Model Bébé-Bubble
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: Bébé-Jou Bébé-Bubble Transparant

naar boven Product video
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.