Neus- en oorreinigers

Een neus- en oorreiniger is een handig 2-in-1 accessoire die je kunt gebruiken om de neus en oren van je baby schoon te maken. Het werkt heel gemakkelijk. Je knijpt in het peertje en brengt het tuitje in het ene neusgat en houdt het andere neusgat dicht. Daarna laat je het peertje langzaam los waardoor het snot in het tuitje zal verdwijnen. Voor het reinigen van het oor kun je het speciale opzetstuk gebruiken. Deze bevestig je op het peertje. Vervolgens kun je op dezelfde manier overtollig oorsmeer verwijderen.

2 producten

  1. Difrax Neusreiniger Soft Grijs
    Difrax Neusreiniger Soft Grijs
    Waardering:
    0%
     5,99

2 producten

De neusjesreiniger voor baby´s

Snottebellen en vieze neusjes: iedere ouder herkent het wel. Een verkouden neus is natuurlijk hartstikke vervelend voor je baby. Hierdoor kan je kindje moeilijker ademen. Dit kan zeker bij het drinken erg vervelend zijn. Omdat je baby nog te klein is om zelfstandig te snuiten, kan een neusjesreiniger goed van pas komen. De neusjesreiniger werkt heel gemakkelijk. Je knijpt in het peertje en brengt het tuitje in het ene neusgat en houdt het andere neusgat dicht. Daarna laat je het peertje langzaam los waardoor het snot in het tuitje zal verdwijnen. Dankzij het handige zuigsysteem van de neusjesreiniger kan neusafscheiding doeltreffend en gemakkelijk worden verwijderd. Je maakt een neusjesreiniger schoon met warm water en zeep.

Reiniger voor het oor

Voor het reinigen van het oor kun je het speciale opzetstuk gebruiken. Deze bevestig je op het peertje. Vervolgens kun je op dezelfde manier overtollig oorsmeer verwijderen. Doe dit wel heel voorzichtig, want de oortjes van je baby zijn erg kwetsbaar en nog vol in ontwikkeling.

Neus- en oorreiniger voor je baby kopen

Wij raden aan om van te voren een neus- en oorreiniger aan te schaffen. Dan ben je altijd voorbereid, zodra je kindje een verkoudheid te pakken heeft. Heb jij online een neus- en oorreiniger gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk online. Is de neus- en oorreiniger voorradig en plaats je de bestelling op werkdagen voor 15:00? Dan wordt jouw pakketje nog dezelfde dag verstuurd!

Heb je vragen over het gebruiken van een neus- en oorreiniger voor je baby? Neem dan contact met ons op. Onze productexperts zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon, e-mail en social media, maar staan uiteraard ook in onze Megastores voor je klaar. Hier kun je de verschillende neus- en oorreinigers eerst bekijken voordat je overgaat tot aankoop. Klik hier voor onze contactgegevens!