Matrassen

Een matras voor in de reiswieg van de kinderwagen is onmisbaar! Het zorgt ervoor dat je kindje comfortabel ligt in de wagen en lekker kan slapen. De meeste kinderwagens worden geleverd inclusief een matrasje, maar het kan natuurlijk dat hij uiteindelijk toe is aan vervanging. Bekijk op deze pagina het aanbod matrassen voor in de kinderwagen!

Matrassen

3 producten

 1. Joolz Matrashoes Essentials Natural White
  Joolz Matrashoes Essentials Natural White
  Waardering:
  0%
  Normaal  17,95 Speciale prijs  7,99
 2. Bebies First Matras voor Kinderwagen
  Bebies First Matras voor Kinderwagen
  Waardering:
  0%
   19,99

3 producten

Een matras voor de kinderwagen 

Een matras in de reiswieg van de kinderwagen zorgt ervoor dat je kindje comfortabel kan liggen en lekker kan slapen. De meeste kinderwagens worden geleverd met een matrasje, maar het kan natuurlijk dat deze vies is geworden of is beschadigd en toe is aan vervanging. Met een los matrasje creëer je zo weer een heerlijk plekje voor je kindje! Ook worden sommige kinderwagens geleverd zonder een matras, dan is een los matras ook ideaal want zo maak je de wagen compleet.

Een matras voor de kinderwagen kopen

Heb je een matras gevonden dat past in de reiswieg van jouw kinderwagen? Je kan het matras gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Als je het matras op voorraad is en je besteld het voor 15:00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden! Wil je het aanbod liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Onze product specialisten helpen je hier graag met het vinden van een passend matras voor de kinderwagen!