Meerijdplankjes

Een meerijdplankje is ideaal voor als je met meer dan één kindje op pad wilt! Het plankje kan gemakkelijk achter op de kinderwagen worden bevestigd en zo kan je kindje erop staan of zitten en op die manier lekker met je mee op pad. Het plankje kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van ongeveer 2 jaar en heeft vaak een maximaal draaggewicht van 20 kg. Heel handig voor als je kindje nog geen lange stukken kan lopen, want zo kan je toch fijn samen gaan wandelen. Bekijk op deze pagina het complete aanbod meerijdplankjes voor de kinderwagen!

Meerijdplankje

10 producten

 1. Joolz Meerijdplankje Black
  Joolz Meerijdplankje Black
  Waardering:
  0%
   89,95
 2. Bugaboo Comfort Meerijdplankje +
  Bugaboo Comfort Meerijdplankje+
  Waardering:
  0%
   129,95
 3. Joolz Aer+ Meerijdplankje
  Joolz Aer+ Meerijdplankje
  Waardering:
  0%
   114,95
 4. SALE
  Bumprider Meerijdplankje Plus Sit UP
  Bumprider Meerijdplankje Plus Sit UP
  Waardering:
  0%
  Normaal  199,95 Speciale prijs  99,98
 5. Bugaboo Adapter Meerijdplankje+ Cameleon3
  Bugaboo Adapter Meerijdplankje+ Cameleon3
  Waardering:
  0%
   17,95
 6. Easywalker Staan Plankje
  Easywalker Staan Plankje
  Waardering:
  0%
   84,99
 7. Cybex Platinum Kidboard Black
  Cybex Kidboard Zwart
  Waardering:
  0%
   109,95
 8. Cybex Meerijdplankje Gazelle S Kinderwagen
  Cybex Meerijdplankje Gazelle S Kinderwagen
  Waardering:
  0%
   109,95
 9. Silver Cross Meerijdplankje Reef Zwart
  Silver Cross Meerijdplankje Zwart
  Waardering:
  0%
   119,00

10 producten

Een meerijdplankje voor de kinderwagen

Een meerijdplankje is heel handig om onbezorgd met het hele gezin op pad te kunnen gaan! Het plankje kan gemakkelijk achter op de kinderwagen worden bevestigd en zo kan je kindje vanaf een leeftijd van 2 jaar op het plankje staan of zitten. De plankjes hebben meestal een maximaal draaggewicht van 20 kg. Nu hoef je je tijdens een wandeling met je kindje geen zorgen te maken over of hij of zij moe is van het lopen, want zodra dat het geval is neem je je kindje gemakkelijk mee op het meerijdplankje.

Voor de verschillende kinderwagen merken zijn er meerijdplankjes verkrijgbaar die hier perfect op aansluiten. Ook zijn er universele meerijdplankjes verkrijgbaar die op bijna alle kinderwagens kunnen worden bevestigd. Sommige meerijdplankjes kunnen alleen gebruikt worden om op te staan en op anderen kan ook gezeten worden.

Een meerijdplankje kopen

Heb jij een meerijdplankje gevonden wat bij jouw kinderwagen past? Je kan hem gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Wanneer het meerijdplankje op voorraad is en je besteld hem voor 15:00 uur, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden! Wil je de meerijdplankjes liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de vestigingen van de Baby & Tiener Megastore in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je alle meerijdplankjes bekijken en ook uitproberen achter een kinderwagen op het kinderwagen test parcours! Zo ben je ervan verzekerd dat je kiest voor een meerijdplankje dat bij jou past.