Blog - De Cybex Lemo: een stoel voor iedereen vanaf de geboorte tot 99+ jaar!

In een wereld vol keuzes en innovaties is het vinden van de juiste kinderstoel voor je kleintje een belangrijke stap. Gelukkig biedt Cybex met de Cybex Lemo kinderstoel een uitstekende combinatie van functionaliteit, stijl, comfort en veiligheid! Laten we eens kijken naar wat deze kinderstoel zo bijzonder maakt.

Cybex Lemo kinderstoel

Jarenlang plezier van één stoel

De Cybex Lemo is niet zomaar een kinderstoel. Het is een meegroeistoel die, met de bijpassende accessoires, gebruikt kan worden vanaf de geboorte tot ver in de tienerjaren. De stoel voldoet aan alle veiligheidsnormen en heeft zelfs de prestigieuze Öko-Test doorstaan, met een beoordeling van "Heel goed" voor ergonomie, veiligheid en de afwezigheid van gevaarlijke stoffen.

Cybex Lemo kinderstoel

Pas de Cybex kinderstoel aan aan de behoeften van jouw kindje

De kinderstoel biedt niet alleen een veilige zitplek, maar ook comfort tijdens gezamenlijke maaltijden dankzij de verstelbare zithoogte en -diepte. Met slechts één hand kan je de stoel eenvoudig aanpassen aan de behoeften van je kindje. Er is geen gereedschap nodig om de voetensteun en zitting van de stoel te verstellen.

Cybex Lemo kinderstoel

Het minimalistische design past bij elk interieur

Het minimalistische design van de Cybex Lemo kinderstoel past perfect bij elk interieur. Met de verschillende kleuropties is er voor elk wat wils. Het praktische aspect wordt benadrukt door de wieltjes aan de achterpoten voor het moeiteloos verplaatsen door het huis.

Maak de kinderstoel compleet met de bijpassende accessoires

De Cybex Lemo kinderstoel kan worden gebruikt in combinatie met verschillende accessoires. Zonder accessoires is de kinderstoel geschikt vanaf een leeftijd van 3 jaar. Wil je de kinderstoel eerder gebruiken? Breidt de kinderstoel dan uit met de wipstoel en de babyset!

In combinatie met de wipstoel kan je de kinderstoel al vanaf de geboorte gebruiken. In het nestje ligt je kindje heerlijk comfortabel en geborgen en zo is de kleine altijd dicht bij jou in de buurt.

Cybex Lemo kinderstoel

Zodra je kindje zelfstandig kan zitten, kan de babyset met het dienblad op de kinderstoel worden geplaatst. De babyset biedt ondersteuning voor je kindje op de momenten dat het nodig is.

Stimuleer ontdekking en zelfstandigheid met de Cybex Lemo Learning Tower

De nieuwste uitbreiding van het Cybex Lemo assortiment is de Cybex Lemo Learning Tower. De leertoren biedt je kindje een platform om de wereld om zich heen te ontdekken en deel te nemen aan gezinsactiviteiten. De Lemo Learning Tower is geschikt vanaf 1 jaar tot een maximaal gewicht van 25 kg.

Cybex Lemo kinderstoel

De leertoren groeit mee met je kind dankzij de verstelbare zitting en voetensteun, waardoor het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van je kind wordt versterkt. Het stimuleert interactie en ontdekking, terwijl de optimale stabiliteit en antislip siliconen matten zorgen voor een veilige omgeving.

Dankzij het compacte en inklapbare ontwerp bespaart de leertoren ruimte wanneer deze niet in gebruik is. De eenvoudige installatie zonder gereedschap maakt het transformeren van de kinderstoel tot Learning Tower een fluitje van een cent. Bovendien bieden de wieltjes op de achterpoten flexibiliteit in het verplaatsen van de leertoren, zodat je kindje altijd dichtbij de actie kan zijn.

Cybex Lemo kinderstoel

De vrijheid om te groeien, te ontdekken en te bloeien

De Cybex Lemo kinderstoel is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar een duurzame en functionele kinderstoel. Geef je kind de vrijheid om te groeien, te ontdekken en te bloeien!

Kom de Cybex Lemo kinderstoel bewonderen in één van onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel en ervaar zelf alle voordelen.

Geplaatst op 25 maart 2024