Blog - Ontdek de nieuwste buggy’s van Easywalker: de Easywalker Jackey2 en de Jackey2 XL

De Easywalker collectie heeft zich uitgebreid! De nieuwste toevoegingen aan de collectie zijn de Easywalker Buggy Jackey2 en de Easywalker Jackey2 XL. Een waardevolle uitbreiding, waarmee jij zorgeloos op pad kan gaan met je kleintje!

Easywalker buggy

Comfort en gemak zijn belangrijk tijdens alle uitstapjes met je kind. Bij het ontwerpen van de nieuwste buggy’s van Easywalker is hier dan ook volop rekening mee gehouden. De Easywalker Jackey2 en Jackey2 XL bieden gebruiksgemak, comfort en duurzaamheid, zodat jij en je kleintje onbezorgd samen weg kunnen!

Automatisch opvouwen in één seconde

De Easywalker Jackey2 en Jackey2 XL zijn voorzien van een uniek automatisch vouwsysteem: met slechts één hand vouwt de buggy zichzelf op in een oogwenk. Geen gedoe meer met ingewikkelde vouwmechanismen of zware tilpartijen. Met slechts één handbeweging ben je klaar om te gaan.

Licht van gewicht

De Easywalker Jackey2 buggy weegt slechts 7,5 kg en de Jackey2 XL slechts 9 kg. Doordat de buggy zo licht van gewicht is, neem je hem moeiteloos overal mee naartoe.

De buggy is voorzien van vering op alle wielen, waardoor je hem moeiteloos manoeuvreert over verschillende terreinen. Of je nu door drukke straten wandelt of een rustig park verkent, de Easywalker buggy staat voor je klaar.

Easywalker Buggy Jackey2

Verstelbaar zitje voor optimaal comfort

Het verstelbare zitje van de Jackey2 en Jackey2 XL zorgt ervoor dat je kindje altijd comfortabel zit. Of je kleintje nu rechtop wil zitten om de wereld te ontdekken of een dutje wil doen tijdens het wandelen. Bovendien is de buggy ook compatibel met groep 0 autostoelen, waardoor je naadloos kunt overstappen van de auto naar de buggy. In combinatie met een groep 0 autostoeltje kan de buggy ook al vanaf de geboorte worden gebruikt.

Duurzaam: bekleding gemaakt van gerecyclede PET-flessen

Wat de Easywalker Jackey2 en Jackey2 XL buggy’s extra bijzonder maakt, is dat ze gemaakt zijn van duurzame materialen. De stof van de buggy’s is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een hoge kwaliteit waterafstotende en UV-beschermende stof.

Easywalker Buggy Jackey2 XL

Het verschil tussen de Easywalker Jackey2 en de Easywalker Jackey2 XL

De Easywalker Jackey2 is de iets grotere variant van de Easywalker Jackey2. Waar de Easywalker Jackey2 ideaal is voor veel verschillende situaties, is de Jackey2 XL bij uitstek geschikt voor lange wandelingen. De buggy is voorzien van grotere wielen, een hogere duwstang, een verlengde zitting en beensteun en daardoor biedt hij maximaal comfort voor zowel ouder als kind.

De lengte van de rugleuning van de Easywalker Jackey2 is 47 cm en van de Jackey2 XL 52 cm. De maximale lengte van de duwbeugel van de Easywalker Jackey2 is 104 cm en van de Easywalker Jackey2 XL 111 cm.

Easywalker Jackey2 en Jackey2 XL

Verbeteringen van Jackey V.S. Jackey2

Een nieuwe buggy houdt natuurlijk verbetering in ten opzichte van het vorige model. Maar wat is nu het verschil tussen de Jackey en de Jackey2? De Jackey2  heeft een verbeterde zitting die moeiteloos overgaat van volledig rechtop naar liggend. Dit zorgt voor nog meer comfort en een betere lichaamshouding. Ook is de zitting bij de nieuwe buggy’s voorzien van een streeppatroon, wat hem een unieke look geeft.

De uitschuifbare XL zonnekap is voorzien van zijventilatie. Ook is de zonneklep gevuld met schuim, om kreukels te voorkomen.

De duwstang heeft meer ruimte om je handen te laten. Dit geeft een betere rijbeleving. De strakke, afgeronde bumperbar geeft de buggy niet alleen een stijlvolle look, maar biedt ook meer ruimte voor de armpjes van je kindje.

Een extra voordeel van de Jackey2 XL ten opzichte van de Jackey2 is de verhoogde achteras. Deze biedt meer ruimte tussen de wielen, waardoor je nog makkelijker achter de buggy loopt. Dit is zeker voor langere ouders een groot voordeel!

Easywalker buggy Jackey2

Geniet samen met de Easywalker Jackey2 van elk moment

Of je nu kiest voor de compacte en efficiënte Jackey2 of de avontuurlijke Jackey2 XL, met een Easywalker buggy ben je altijd verzekerd van comfort, gemak en veiligheid tijdens al je uitstapjes met je kleintje. Dus waar wacht je nog op? Ga samen met je kindje op pad met de Easywalker Jackey2 buggy en geniet samen van elk moment!

Easywalker buggy Jackey2

Geplaatst op 30 april 2024