Blog - Ontdek de wereld van Cybex buggy’s: stijl, comfort en mobiliteit

Een buggy maakt het dagelijks leven makkelijker en leuker! Het kiezen van de perfecte buggy voor je kindje die aan al jouw wensen voldoet is een belangrijke keuze. Ben je op zoek naar een buggy voor in de stad, een buggy voor dagjes weg of wil je hem meenemen op vakantie?

Cybex buggy

Een unieke combinatie van luxe, gebruiksgemak en comfort

Bij Cybex draait alles om het creëren van producten die niet alleen stijlvol en functioneel zijn, maar ook het dagelijks leven makkelijker en leuker maken. De buggy’s van Cybex bieden een unieke combinatie van luxe, gebruiksgemak en comfort waardoor ze een ideale keuze zijn. Wat maakt een Cybex buggy nou zo aantrekkelijk? Het antwoord ligt in de perfecte balans tussen innovatie, design en praktische functies.

Ontworpen met het oog op de behoeften van ouders en kinderen

Cybex buggy’s zijn ontworpen met het oog op de behoeften van zowel ouders als kinderen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle buggy die gemakkelijk te manoeuvreren is in de stad, een compacte reisgenoot voor op vakantie of gewoon naar een comfortabele en veilige rit voor dagelijks met je kleintje, Cybex heeft een model dat aan al jouw eisen voldoet. De hoogwaardige materialen, doordachte ontwerpen en slimme functies maken elke wandeling of reis een stuk gemakkelijker!

4 populaire buggy’s uitgelicht

In deze blog nemen we een kijkje naar vier populaire modellen Cybex buggy’s: de Cybex Coya, de Cybex Beezy, de Cybex Orfeo en de Cybex Libelle. Elk van deze buggy’s heeft unieke kernmerken die ouders enthousiast maken. Laten we ontdekken wat elke buggy zo speciaal maakt en waarom ze zo geliefd zijn!

De Cybex Coya: luxe en comfort

De Cybex buggy Coya is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een buggy die luxe en functionaliteit combineert. De buggy straalt elegantie uit en trekt de aandacht tijdens elke wandeling.

Binnen enkele seconden vouw je de buggy met één hand op tot een compact pakketje. Het pakketje is zelfs zo compact, dat hij ook mee mag als handbagage in het vliegtuig!

Cybex buggy Coya

De rugleuning van de Cybex Coya is verstelbaar in een ergonomische volledig platte ligstand, zodat je kindje comfortabel een dutje kan doen als jullie onderweg zijn. De verstelbare beensteun voegt extra comfort toe.

De XL UPF50+ zonnekap biedt bescherming tegen de zon en de ruime boodschappenmand onderin de buggy is makkelijk toegankelijk. De soepele voorwielophanging zorgt voor een comfortabele rit op elke ondergrond.

De buggy kan worden uitgebreid met autostoel adapters, waarmee je een groep 0 autostoel op het frame van de buggy kan bevestigen. Zo kan de buggy ook al vanaf de geboorte worden gebruikt.

De Cybex Beezy: ideaal voor in de stad

Voor papa’s en mama’s die veel in de stad onderweg zijn, is de Cybex Beezy de ideale metgezel. Deze ultracompacte buggy is ontworpen om moeiteloos door drukke straten en smalle doorgangen te navigeren.

Cybex buggy Beezy

De Cybex Beezy is geschikt voor kinderen vanaf het moment dat ze zelfstandig kunnen zitten tot ongeveer 4 jaar oud. Ook op deze buggy kan een groep 0 autostoeltje worden geplaatst, zodat hij al vanaf de geboorte gebruikt kan worden.

De verstelbare zitting en geïntegreerde beensteun zorgen voor optimaal comfort. De zitting kan ook in een liggende positie worden geplaatst, voor dutjes onderweg!

De all-terrain wielen en vierwielophanging van de buggy zorgen voor een soepele rit over elke ondergrond.

Gebruik je de buggy even niet? Hij kan snel en eenvoudig worden opgevouwen tot een op zichzelf staand pakketje, perfect voor opslag en vervoer!

Cybex buggy Beezy

De Cybex Libelle: ultieme mobiliteit

De Cybex Libelle is een van de kleinste opvouwbare buggy’s ter wereld! Ideaal voor ouders die vaak reizen. De buggy combineert comfort, gemak en veiligheid in een lichtgewicht design.

De buggy is geschikt vanaf 6 maanden, vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, tot een leeftijd van 4 jaar. Uiteraard kan ook deze buggy worden gecombineerd met een groep 0 autostoel.

Cybex buggy Libelle

Dankzij het geavanceerde vouwsysteem kan de Cybex Libelle binnen enkele seconden worden opgevouwen tot een klein pakketje. De Cybex Libelle mag worden meegenomen als handbagage in het vliegtuig. Dit zorgt er voor dat de vakantie met je kleintje ook echt als vakantie voelt! Geen gedoe met een kinderwagen die je al vroeg moet afgeven op het vliegveld, je neemt hem gewoon moeiteloos mee het vliegtuig in.

De verstelbare zitting en beensteun bieden comfort, terwijl de soepele voorwielophanging zorgt voor een comfortabele rit. Met de vijfpuntsgordel met treksluiting zet je je kindje veilig vast in de buggy.

Cybex buggy Libelle

De Cybex Orfeo: compact en comfortabel

De Cybex Orfeo biedt de perfecte combinatie van een compacte buggy met het comfort van een stadskinderwagen. Deze buggy is ideaal voor ouders die vaak onderweg zijn en toch comfort willen bieden aan hun kindje.

Net als de andere modellen is de Orfeo geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot ongeveer 4 jaar oud. In combinatie met een groep 0 autostoeltje kan de buggy worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje.

Cybex buggy Orfeo

De Cybex Orfeo buggy kan worden opgevouwen tot een compact pakketje dat als handbagage kan worden meegenomen in het vliegtuig. De handige draagriem maakt het gemakkelijk om de buggy te dragen.

De buggy kan eenvoudig met één hand op- en uitgevouwen worden. Ideaal voor drukke ouders die vaak onderweg zijn!

De verstelbare zitting en geïntegreerde beensteun zorgen voor comfort, terwijl de soepele voorwielophanging en remmen zorgen voor een stabiele rit.

De vijfpuntsgordel met treksluiting en de XL UPF50+ zonnekap bieden extra veiligheid en bescherming.

Cybex buggy Orfeo

Een buggy die aan al jouw wensen voldoet

Of je nu op zoek bent naar luxe, functionaliteit, reisgemak of mobiliteit in de stad, Cybex heeft een buggy die aan al jouw behoeften voldoet! De Cybex buggy Coya, Beezy, Libelle en Orfeo bieden elk unieke voordelen die het leven van jou en je kindje gemakkelijker en comfortabeler maken. Kies de buggy die het beste bij jouw levensstijl past en geniet van de avonturen die jullie samen zullen beleven!

Ontdek alle Cybex buggy’s in de Cybex shop-in-shop

Wil je de verschillende buggy’s van Cybex in het echt bekijken? Kom dan naar onze Cybex shop-in-shop in één van onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier maak je zelf een proefritje met de buggy over de testbaan en kan je alle praktische eigenschappen van de buggy’s ontdekken. Onze product experts helpen je graag! 

Geplaatst op 4 juni 2024