26 Artikel(en)

26 Artikel(en)

Matrassen

Babymatras van goede kwaliteit

Voor baby's geldt hetzelfde als voor volwassenen: een goed bed met een prettig matras zorgt voor een betere nachtrust. Omdat de definitie van 'een goed matras' voor baby's of voor volwassenen nogal kan verschillen, kunt u voor uw baby het beste gaan voor een speciaal babymatras. Dat is helemaal ontwikkeld met oog voor baby's. Babymatrassen zijn comfortabel, relatief dun en zorgen voor een goede ondersteuning.

Een babymatras is daarnaast helemaal op maat gemaakt voor een babybedje, iets dat met een gewoon matras natuurlijk niet het geval is. Bij Baby & Tiener kunt u terecht voor een babymatras dat precies aansluit bij uw wensen.

Babymatrassen van topmerken

Bij Baby & Tiener staan we voor de kwaliteit van onze producten. Dat geldt natuurlijk ook voor onze babymatrassen. Daarom verkopen wij alleen babymatrassen van echte topmerken. Denk aan ABZ, AeroSleep, Pretura, Dreamwell, Bebies First en de Basic Collection. Heeft u een bepaald budget in gedachten? Dan kunt u de zoekresultaten bij ons ook filteren op prijs. Zo krijgt u alleen matrasjes te zien die ook daadwerkelijk bij uw portemonnee passen.

Bekijk ook altijd even de aanbiedingen in onze webshop; regelmatig worden babymatrassen aangeboden tegen aantrekkelijke kortingen. Wilt u het liefst een matras dat helemaal voldoet aan de laatste trends? Houd dan de nieuwe collectie scherp in de gaten.

Veilig bestellen

Uw babymatras bestelt u veilig en gemakkelijk bij Baby & Tiener. Baby & Tiener is dé speciaalzaak, voor alles wat met uw kind te maken heeft. Van babymatras tot tienerbed en van kinderwagen tot campingbed. Bestellen gaat heel eenvoudig; zoek uw artikelen uit in de webshop en plaats uw bestelling. Als u voor meer dan €34,99 bestelt, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Plaatst u uw bestelling voor 15:00, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al bij u afgeleverd wordt, mits de producten op voorraad zijn.

Als u uw bestelling ontvangen hebt, krijgt u van ons nog 14 dagen bedenktijd. Zo heeft u even de tijd om te kijken of het product ook helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Is dat niet het geval, dan kunt u dit zonder problemen retour sturen.