Cabino buggy

Een Cabino buggy is de ideale buggy om lekker mee op pad te gaan! De buggy is compact, licht van gewicht en daardoor jouw ideale reismaatje. Het is een fijne opvolger van een kinderwagen, omdat hij lichter is en gemakkelijk om mee te nemen. De Cabino buggy kan worden gebruikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten. Ben jij er klaar voor om er samen met je kindje op uit te trekken?

9 producten

  1. Cabino Buggy Multi Groen
    Cabino Buggy Multi Groen
    Waardering:
    0%
     49,99
  2. Cabino Buggy Multi Taupe
    Cabino Buggy Multi Taupe
    Waardering:
    0%
     49,99
  3. SALE
    Cabino Buggy 5 Posities Soft Pink
    Cabino Buggy 5 Posities Soft Pink
    Waardering:
    0%
    Normaal  69,99 Speciale prijs  49,99
  4. SALE
    Cabino Buggy 5 Posities Soft Mint
    Cabino Buggy 5 Posities Soft Mint
    Waardering:
    0%
    Normaal  64,99 Speciale prijs  49,99
  5. Cabino Bolderkar Wagon Opvouwbaar Zwart
    Cabino Bolderkar Wagon Opvouwbaar Zwart
    Waardering:
    0%
     70,00
  6. SALE
    Cabino Buggy 5 Posities Stone Grey
    Cabino Buggy 5 Posities Stone Grey
    Waardering:
    0%
    Normaal  69,50 Speciale prijs  49,99
  7. Cabino Buggy 5-stand Taupe
    Cabino Buggy 5-stand Taupe
    Waardering:
    0%
     69,99
  8. Cabino Buggy 5-stand Groen
    Cabino Buggy 5-stand Groen
    Waardering:
    0%
     69,99
  9. Verlaagde Prijs
    Cabino Buggy Compact V2 Zwart
    Cabino Buggy Compact V2 Zwart
    Waardering:
    60%
    (1)
    Normaal  99,99 Speciale prijs  79,00
    Niet op voorraad

9 producten

Trek eropuit met een Cabino buggy

Een Cabino buggy is de ideale reisgenoot voor onderweg. De buggy is compact, licht van gewicht en heel gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Je klapt de buggy heel gemakkelijk in en uit en daardoor past hij in de achterbak van de auto of neem je hem moeiteloos mee in het openbaar vervoer.

De buggy is een fijne opvolger van de kinderwagen. Hij kan worden gebruikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten. De buggy is compacter dan de kinderwagen en kan makkelijk worden meegenomen. Kan je kindje al zelfstandig lopen? Zelfs dan is een buggy nog heel fijn om mee te nemen. Zo kan je kindje altijd even uitrusten wanneer hij of zij daaraan toe is.

De voordelen van een Cabino buggy

Een Cabino buggy is trendy en maakt het leven gemakkelijker. De buggy’s van Cabino zijn ontwikkeld om het wat makkelijker te maken voor jou als ouder om op pad te gaan met je kindje. De buggy is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk mee te nemen. Hierdoor voldoet hij aan al jouw wensen!

De buggy’s van Cabino zijn verstelbaar in verschillende standen. Zo zit je kindje altijd gegarandeerd in een comfortabel positie. Is je kindje moe? Zet de rugleuning wat naar achter zodat je kleintje lekker een dutje kan doen. Dankzij de zonnekap van de buggy zit je kindje lekker in de schaduw.

De Cabino buggy is voorzien van een handige boodschappenmand. Dit is ideaal voor als je boodschappen gaat doet met je kleintje of een rondje gaat lopen door de stad. Je kan alles heel gemakkelijk met je meenemen! Ook als je een dagje weg gaat komt de boodschappenmand goed van past. Hier kan je alle spulletjes van je kleintje in meenemen.

Een Cabino buggy kopen

De Cabino buggy is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Ga jij voor een vrolijke zomers kleurtje voor de vakantie of voor een stijlvolle grijze variant?

Heb je een Cabino buggy gevonden die aan al jouw wensen voldoet? De buggy kan gemakkelijk en veilig online worden besteld in de webshop. Is de buggy voorradig en bestel je hem op een werkdag voor 23:59 uur? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden!

Wil je de buggy van Cabino liever eens in het echt komen bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je de buggy uittesten op de testbaan en kan je hem eens in- en uitklappen. Zo ben je er zeker van dat de buggy aan al jouw wensen voldoet. Kom gerust eens langs, onze medewerkers helpen je graag verder!