Filteren

Nuna kinderwagen

Een Nuna kinderwagen is functioneel, stijlvol en praktisch. Het doel van Nuna is om het leven van jou en je kleintje zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen ze door het ontwerpen van prachtige functionele wagens waarmee jullie samen onbezorgd op avontuur kunnen! Door de optimale gebruiksvriendelijkheid van de kinderwagen hou je zoveel mogelijk tijd over om samen met je kindje door te brengen en ervan te genieten. Bekijk op deze pagina het volledige assortiment en vindt een kinderwagen die past bij jouw wensen!

2 in 1 kinderwagen  3 in 1 kinderwagen  Tweeling Kinderwagen | Baby & Tiener Megastore  Duo kinderwagen

13 producten

 1. Nuna Kinderwagen Mixx 2 in 1 Birch
  Waardering:
  0%
  929,00 €
 2. Nuna Kinderwagen Mixx 2 in 1 Granite
  Waardering:
  0%
  929,00 €
 3. Nuna Kinderwagen Triv 2 in 1 Caviar
  Waardering:
  80%
  (1)
  829,00 €
 4. Nuna Kinderwagen Mixx 2 in 1 Riveted
  Waardering:
  0%
  969,00 €
 5. Nuna Kinderwagen Mixx 2 in 1 Ellis
  Waardering:
  0%
  969,00 €
 6. Nuna Kinderwagen 2 in 1 Demi Grow Caviar
  Waardering:
  0%
  1.149,00 €
 7. Nuna Kinderwagen Mixx Granite
  Waardering:
  0%
  699,00 €
 8. Nuna Kinderwagen Mixx Next Caviar
  Waardering:
  0%
  699,00 €
 9. Nuna Kinderwagen 2 in 1 Demi Grow Timber
  Waardering:
  0%
  1.149,00 €
 10. Nuna Kinderwagen 2 in 1 Demi Grow Cyber
  Waardering:
  0%
  999,00 €
 11. Nuna Kinderwagen 2 in 1 Demi Grow Riveted
  Waardering:
  0%
  1.149,00 €
 12. Nuna Kinderwagen 2 in 1 Demi Grow Frost
  Waardering:
  0%
  1.049,00 €
 13. Nuna Kinderwagen Demi Grow Frost
  Waardering:
  0%
  799,00 €

13 producten

Een fijne kinderwagen voor iedere dag!

Het belangrijkste aan een kinderwagen is dat hij comfortabel is voor je kindje, makkelijk wendbaar is en dat je hem gemakkelijk overal mee naar toe neemt. Met een Nuna kinderwagen ben je ervan verzekerd dat hij voldoet aan al deze eigenschappen. De wagens bevatten allemaal een reiswieg en een zitje. Vanaf de geboorte kan je kindje lekker liggen in de reiswieg en wanneer hij of zij zelfstandig kan zitten, kan je het zitje op het frame plaatsen. De wagens zijn allemaal compact, gemakkelijk mee te nemen en moeiteloos te manoeuvreren door alle straatjes en paadjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleursamenstellingen, zodat er sowieso wel een model is die bij jouw stijl past!

Neem je kindje onbezorgd mee op pad met de Nuna kinderwagen 3 in 1

Wanneer je vaak met de auto op pad gaat, is een 3 in 1 kinderwagen ideaal! Deze wagen bevat een reiswiegje, een zitje en een groep 0 autostoel en zo kan je altijd zonder zorgen met je kindje op pad. De autostoel kan gemakkelijk op het frame van de wagen worden geplaatst en zo kan je kindje lekker blijven liggen in de stoel en hoef je hem of haar niet over te leggen in de reiswieg. Super handig wanneer je even boodschappen gaat doen of als je op bezoek gaat bij opa en oma!

Nuna heeft zelf een aantal groep 0 autostoeltjes in het assortiment, die op alle Nuna kinderwagens passen! Deze stoeltjes hebben allemaal een innovatief en stijlvol ontwerp waarbij de veiligheid van je kindje voorop staat. De stoeltjes zijn licht van gewicht en je neemt hem dus gemakkelijk mee op pad. De Nuna autostoel kan met behulp van de autogordel in de auto worden vastgemaakt of je kan gebruik maken van een speciale base. Zo’n base is helemaal ideaal, want deze maak je in de auto vast met behulp van Isofix en zo kan je de autostoel heel snel en gemakkelijk in en uit de auto halen, zonder enige moeite!

Kinderwagen Nuna Demi Grow: een wagen die meegroeit met je gezin

Met de Nuna Demi Grow kinderwagen ben je op de toekomst voorbereid! Hij kan namelijk worden uitgebreid tot tweeling of duo kinderwagen. Wanneer je de wagen wilt gebruiken als tweeling kinderwagen kunnen er twee reiswiegjes of twee zitjes op het onderstel worden geplaatst. Wanneer je hem juist als duo kinderwagen wilt gebruiken, kan je een reiswiegje en een zitje op het onderstel plaatsen, zodat je twee kindjes van verschillende leeftijden kan meenemen.

Met de kinderwagen Nuna Demi Grow heb je gegarandeerd een fijne, comfortabele en wendbare kinderwagen. Uiteraard kan hij ook gewoon voor één kindje worden gebruikt. Zodra er later toch gezinsuitbreiding volgt kan hij altijd gemakkelijk worden omgebouwd!

Kinderwagen Nuna Mixx: compact en makkelijk in gebruik

Met de kinderwagen Nuna Mixx heb je een compacte kinderwagen die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Waar je ook naar toe gaat, deze wagen is altijd een hele goede keuze! Dit komt mede door de sterke wielen die gemakkelijk rijden over elk terrein en de goede vering die de ritjes ook nog eens heel comfortabel maakt. Wanneer je de wagen mee wilt nemen in de auto vouw je hem heel snel in, zelfs inclusief het zitje. Het zitje kan worden versteld in 5 standen zodat je kindje altijd in een comfortabele positie zit. De vier-seizoenen bekleding van de wagen zorgt ervoor dat je kindje warm blijft in de winter en koel in de zomer.

Nederlands design: duurzaam, inventief en functioneel

Extra leuk aan de Nuna kinderwagens is dat ze zijn ontworpen in Nederland. Bij elk product dat Nuna ontwerpt staan vakmanschap, strakke lijnen en doordachte oplossingen centraal. De stijl van Nuna is tijdloos en speciaal ontworpen voor het moderne leven. Het merk doet er alles aan om inventieve oplossingen te bedenken die jullie als ouders tijd en energie laten besparen, zodat je alle tijd hebt om je te concentreren op wat het belangrijkst is.

Voor alle wagens worden hoogwaardige en duurzame materialen gebruikt die voldoen aan de meest strenge veiligheidsnormen. Het biologische katoen dat wordt gebruikt is getest en vrij van schadelijke en allergene stoffen. Al het andere textiel dat voor de wagens wordt gebruikt is ook op een sociaal verantwoorde manier geproduceerd en draagt de GOTS-certificering. Zo ben je ervan verzekerd dat de materialen op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden.

Een Nuna kinderwagen kopen

Ben jij ervan overtuigd dat je ook zo’n stijlvolle, comfortabele en praktische Nuna kinderwagen wilt voor je kleintje? Je kan alle modellen gemakkelijk en snel online bestellen in de webshop. Als je liever nog wat hulp wilt bij het uitzoeken van jouw perfecte kinderwagen ben je van harte welkom in één van onze megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier kan je alle kinderwagens uitgebreid bekijken in de showroom en even uitproberen op het testparcours. We voorzien je graag van persoonlijk advies!