Born Lucky New Life Ledikant Matras 60 x 120 cm

Waardering:
0% of 100

Ben je opzoek naar een matrasje wat voldoet aan alle wensen van jouw baby? Dan is dit fijne matras de juiste keuze! Het matras is voorzien van een wat zachtere en een wat harder kant! Door de juiste ventilatie ligt jouw kleintje perfect op dit unieke matras. 

 • Laagste prijs garantie
 • Megastore Capelle a/d IJssel elke zondag geopend
 • Meubels uit voorraad binnen 10 werkdagen bezorgd
349,00 €
In
stock

Productbeschrijving

Ben jij opzoek naar een matras dat volledig aan te passen is aan de wensen van jouw kleintje? Dan is de Born Lucky New life wat je zoekt! Dit unieke matras heeft een zachte en een wat hardere zijde. De zachte zijde is te gebruiken vanaf de geboorte. Zodra jouw kleintje zelfstandig kan draaien kun je het matrasje omdraaien naar de wat hardere zijde. Het matras kan door de verschillende kanten voldoen aan alle wensen van jouw kleintje!

De bovenzijde van het matras zal het eerste anderhalf jaar gebruikt worden. De bovenzijde is gemaakt van Clima Softflex. Clima staat voor de grote hoeveelheid perforatie schuim, waardoor kleine luchtkanaaltjes ontstaan voor betere ventilatie. In de meeste gevallen is een latex laag in een matras vijf cm dik. Dit geeft meestal problemen met het ventileren van het matras. Om dit te voorkomen wordt de Softflex die in dit matras gebruikt is zo geproduceerd dat de cellen binnenin gebroken worden. Op deze manier wordt het matras goed geventileerd. Doordat het matras zachter is voorkom je het afplatten van het hoofdje.

De midden kern van het matras zorgt ervoor dat er extra wordt geventileerd. De kern houdt dan ook maar 4% vocht vast. Door de extra ventilatie worden er meer stoffen afgevoerd en worden alle stoffen verdeeld over het matras voor gelijkwaardige ventilatie. Het middengedeelte van het matras vormt een stevige kern tussen de harde en zachte zijde.  

Na ongeveer anderhalf jaar kun je het matras omdraaien naar de hardere zijde. Jouw kleintje kan vanaf deze leeftijd zelf het lichaam draaien. De onderlaag van drie cm is gemaakt van Pinfoam. Pinfoam is een geperforeerd latex wat zorgt voor extra ventilatie.

De matrashoes is te verdelen in twee kanten. Dit houdt in dat je de ene kant kan afritsen zodra je dit wilt wassen en de andere kant kan blijven gebruiken op het matras. Op deze manier kan je het matras optimaal gebruiken.

 

Afmetingen:

 • New Life Matras: 60 cm x 120 cm x 10 cm

Eigenschappen:

 • Materiaal Bovenzijde matras 5 cm: Softflex Climalatex, Zachte zijde
 • Materiaal Onderzijde matras 3 cm: Pinfoam Climalatex, Verlijmd met 2 cm Calipor schuim, Hardere zijde
 • Alle schuimlagen zijn geperforeerd en zeer ventilerend
 • De matrashoes heeft een deelbare rits aan 4 zijdes
 • Materiaal matrashoes: 52 % Polyester, 48 % Tencel
 • Tencel zorgt voor het absorberen van vocht, en het verspreiden van vocht over een groot oppervlak.
 • Bovenzijde gebruiken in het eerste jaar, Onderzijde gebruiken wanneer jouw kleintje zelfstanding kan draaien.
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Born Lucky New Life Ledikant Matras 60 x 120 cm
Uw waardering
Product specifications
SKUGEMINI-60x120
MerkBorn Lucky
KleurWit
Soort baby matrasLedikant matras
ModelBorn Lucky New Life Ledikant Matras
GarantieStandaard fabrieksgarantie
Maat60 x 120 cm