Fopspenen

Veel baby’s zijn dol op een fopspeen. Zuigen is namelijk een van de eerste vaardigheden die een baby leert. Een fopspeen biedt je kindje troost, rust en ontspanning. Je vindt op deze pagina fopspenen voor iedere levensfase van je baby. Met een ruime keuze aan topmerken, is er altijd een fopspeen te vinden die perfect past bij jouw baby. Scroll snel verder en ontdek ons aanbod fopspenen!

230 producten

  1. BIBS Try-it Colour 3 PACK Ivory
    BIBS Try-it Colour 3 PACK Ivory
    Waardering:
    0%
     12,95
  2. BIBS Try-it Colour 3 PACK Sage
    BIBS Try-it Colour 3 PACK Sage
    Waardering:
    0%
     12,95
  3. BIBS x Liberty Fopspeenkoord Eloise Blush
    BIBS x Liberty Fopspeenkoord Eloise Blush
    Waardering:
    0%
     16,95
  4. BIBS x Liberty Fopspeenkoord Eloise Ivory
    BIBS x Liberty Fopspeenkoord Eloise Ivory
    Waardering:
    0%
     16,95
  5. Baby's Only Speendoekje Classic Zand
    Baby's Only Speendoekje Classic Zand
    Waardering:
    0%
     13,95
  6. Baby's Only Speendoekje Sense Caramel
    Baby's Only Speendoekje Sense Caramel
    Waardering:
    0%
     12,95
  7. Baby's Only Speendoekje Sense Kiezelgrijs
    Baby's Only Speendoekje Sense Kiezelgrijs
    Waardering:
    0%
     14,95

230 producten

Wat is de functie van een fopspeen?

Het is je vast niet ontgaan: veel ouders gebruiken een speentje voor hun baby. Zuigen is namelijk een van de eerste vaardigheden die een baby leert. Een fopspeen biedt je kindje troost, rust en ontspanning. Voor iedere leeftijd is er altijd een passende fopspeen. Ons advies is om iedere zes weken de speen te vervangen in verband met slijtage. Je kunt starten met één fopspeen, maar wij raden aan om een aantal extra exemplaren in te slaan. Gemiddeld verbruikt een baby in zijn of haar eerste levensjaar namelijk gemiddeld 15 fopspenen! Sommige fopspenen gaan stuk, andere speentjes raken zoek. Vooral dat laatste komt vaak voor. Om dit te voorkomen, kan een speenkoord goed van pas komen. Ontdek hier ons assortiment speenkoorden!

Welke fopspeen is geschikt voor mijn baby?

Je vindt bij ons fopspenen voor verschillende leeftijden. Iedere fopspeen is speciaal ontwikkeld voor een bepaalde levensfase van je baby. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende vormen en soorten spenen. De meest populaire speen is de fopspeen in de vorm van een vlinder. Deze vlinder fopspeen past perfect op het gezichtje van je baby en zorgt dat je kindje vrij kan ademen. In het vlindervormige schildje zitten speciale gaatjes. Deze gaatjes zorgen voor extra luchttoevoer, waardoor huidirritatie tot een minimum wordt beperkt. Een andere veel geziene vorm is een ronde fopspeen. Dankzij het ronde schildje wordt de babyhuid minimaal aangeraakt door de speen. Hierdoor is de kans op huidirritatie zeer klein. Krijgt je kleintje tandjes? Neem dan een kijkje naar een dental fopspeen. Deze speen is bol aan de bovenkant en plat aan de onderkant. Het platte gedeelte van de fopspeen drukt de tong naar beneden en de bolle kant rust tegen het gehemelte. Dit stimuleert de ontwikkeling van de kaak- en tongspieren.

Een fopspeen voor je baby kopen

Heb jij een geschikte baby speen gevonden? Bestel dan veilig en eenvoudig online. Is de baby speen op voorraad en plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00? Dan zorgen wij dat jouw pakketje dezelfde dag nog wordt verstuurd. Je ontvangt van ons een e-mail met track & trace code, zodat je je pakketje kunt volgen.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte fopspeen?

Ben jij benieuwd welke fopspeen je het beste voor je baby kunt kopen? Onze product experts staan voor je klaar voor het geven van het beste advies en bieden graag hulp bij het vinden van een geschikte fopspeen voor je baby. Zo kijken wij samen welke speen het beste past bij de ontwikkeling van jouw baby past. Je kunt ons bereiken via WhatsApp, chat, e-mail, telefoon of social media. Wil je de fopspeen graag eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Laat je inspireren door onze mooie shop-in-shops van o.a. Dr. Browns, Difrax, Avent, Suavinex en Bibs! Wanneer mogen wij jou begroeten in één van onze prachtige Megastores? Klik hier voor onze contactgegevens en plan jouw bezoek!