Drinkbekers

Je kindje ontwikkelt zich tijdens de eerste levensjaren in een razendsnel tempo. Ook met leren drinken. Zodra je kleintje te groot wordt voor de babyfles, kun je overstappen op een drinkbeker. In het begin kiezen ouders vaak voor een anti lek beker. Deze beker beschikt namelijk over een speciale drinktuit die sluit zodra je kindje stopt met drinken. Ideaal! Scroll snel verder en vind de drinkbeker die bij jouw baby past.

95 producten

Pagina
  1. Mepal Rietjesbeker Mio Deep Blue 300 ml
    Mepal Rietjesbeker Mio Deep Blue 300 ml
    Waardering:
    0%
     10,99
  2. Mepal Rietjesbeker Mio Deep Pink 300 ml
    Mepal Rietjesbeker Mio Deep Pink 300 ml
    Waardering:
    0%
     10,99
  3. Munchkin click lock tip&sip straw cup
    Munchkin Click Lock Tip & Sip Straw Cup
    Waardering:
    0%
     9,95

95 producten

Pagina

Welke drinkbeker past bij mijn baby?

Je baby ontwikkelt zich tijdens de eerste levensjaren in een razendsnel tempo. Ook met leren drinken. Zodra je baby te groot wordt voor de fles, wordt het tijd om over te stappen op een drinkbeker. Je vindt op deze pagina diverse soorten drinkbekers. Voor iedere levensfase van je baby vind je een passende drinkbeker. In het begin kiezen ouders vaak voor een anti lek beker. Deze beker beschikt namelijk over een speciale klep die sluit zodra je kindje stopt met drinken. Handig! Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Selecteer jouw favoriete soort drinkbeker en ontdek ons aanbod!

Wat is een anti lek beker?

Een anti lek beker is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Deze beker beschikt over een speciale drinktuit die sluit zodra je kindje stopt met drinken. Deze anti lek beker wordt ook wel een 360 graden beker genoemd, omdat je de beker om allerlei soorten manieren kunt vasthouden zonder te lekken. Ideaal!

Een drinkbeker kopen

Heb je een drinkbeker gevonden die perfect aansluit op de behoefte van je kindje? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Is de drinkbeker voorradig en plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00? Dan zorgen wij dat je pakketje dezelfde dag nog wordt verstuurd. Je ontvangt van ons een mailtje met de track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen. Twijfel je over de drinkbeker? Neem dan gerust contact met ons op. Onze productexperts staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van een geschikte drinkbeker voor je baby. Je kunt ons bereiken via WhatsApp, telefoon, e-mail, chat of social media. Ook ben je van harte welkom in onze mooie Megastores in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel. Hier vind je alle topmerken onder één dak en profiteer je altijd van de laagste prijsgarantie! Klik hier voor onze contactgegevens.