Peuterbedden

62 Artikel(en)

62 Artikel(en)

Peuterbed voor elke kamer

Een bed is een belangrijk onderdeel van een slaapkamer. Een bed moet goed liggen, de juiste maat hebben én het is ook leuk als de uitstraling een beetje aansluit bij de rest van de kamer. Dat maakt de ruimte namelijk nog gezelliger. Dit geldt voor 'grote' bedden in een slaapkamer voor volwassenen, maar zeker ook voor een peuterbed. Een peuterbed is vaak het eerste 'grote' bed voor een kind en daarom is het leuk als dit met zorg uitgezocht wordt.

Het vinden van het juiste peuterbed is makkelijker dan u denkt. Daarvoor hoeft u namelijk alleen de webshop van Baby & Tiener maar te bezoeken. Daar vindt u een uitgebreid assortiment moderne en klassieke peuterbedden voor elke stijl. Voordelig én kwalitatief hoogwaardig.

Peuterbedden online bestellen

Veel mensen zijn gewend om kleinere dingen online te bestellen. Voor grotere dingen gaan ze graag naar de winkel. Dat is op zich logisch; het is prettig om grotere dingen in het echt te kunnen zien. Aan de andere kant betekent het offline kopen ook dat u zelf voor vervoer moet zorgen. Baby & Tiener biedt het beste van twee werelden. Wij beschikken over twee megastores, in Capelle aan den IJssel en Sliedrecht.Daar kunt u al onze producten bekijken en eventueel direct aanschaffen.

Daarnaast kunt u 24 uur per dag terecht in onze online winkel. Daar vindt u mooie foto's en handige beschrijvingen van alle producten, zodat u eveneens een goede indruk krijgt van wat er mogelijk is. Bijkomend voordeel: als u online bestelt, kunnen wij uw bestelling bij u thuis bezorgen.

Altijd snelle levering

Wilt u niet wachten op uw aangeschafte peuterbed? Dan kunt u dus direct bij ons in de winkel terecht. Als u best een dagje kunt wachten, dan is online bestellen ook altijd een optie. Omdat wij veelal uit voorraad leveren, kunnen we bestellingen vaak dezelfde dag nog verwerken. Bestellingen die voor 15:00 bij ons binnen zijn, worden in de regel dan ook de volgende dag al bezorgd. Meer informatie over de verzendkosten kunt u bij de verzendinformatie vinden. Vanaf €99,99 geldt gratis bezorging, met uitzondering van (grote) meubels.