Onderdelen 1 tot 72 van totaal 371

 

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 371

 

Alle bedden

Leuk juniorbed voor elke ruimte

Op zoek naar een leuk juniorbed voor uw kind? Dan hoeft u niet stad en land af te reizen. U kunt daarvoor namelijk gewoon terecht bij Baby & Tiener, dé online megastore voor alles wat met kinderen te maken heeft. Bij Baby & Tiener vindt u een ruim assortiment junior- en tienerbedden. In verschillende soorten en maten, en natuurlijk allerlei kleuren en uitvoeringen.

Het leuke van de juniorbedden bij Baby & Tiener is dat ze ook nog eens verkrijgbaar zijn in diverse stijlen. Dat betekent dat er altijd een exemplaar is dat helemaal aansluit bij het thema of de kleur van de ruimte waarin deze geplaatst wordt.

Tienerbed: altijd voldoende keuze

Ook voor een tienerbed kunt u bij Baby & Tiener terecht. Tieners vinden het vaak belangrijk dat hun kamer iets meer 'volwassen' wordt, het mag allemaal wel wat rustiger en een Disney-thema wordt niet altijd meer als een pluspunt gezien. Gelukkig kunt u ook dan gewoon bij Baby & Tiener terecht. Wij bieden een breed assortiment tienerbedden, zowel voor jongens als voor meiden.

Bij de meeste tienerbedden is ook aan functionaliteit gedacht. De bedden kunnen namelijk niet alleen gebruikt worden om op te slapen, maar zijn veelal ook voorzien van extra opbergruimte. Dat kan gebruikt worden voor beddengoed, maar natuurlijk ook voor alle belangrijke dingen die tieners om zich heen verzamelen. Zo wordt het netjes houden van de slaapkamer ineens weer een stuk makkelijker.

Online besteld, snel bezorgd

Het grote voordeel van bestellen bij Baby & Tiener is dat u uw juniorbed of tienerbed gewoon online kunt uitkiezen. Alle producten zijn voorzien van heldere foto's en een duidelijke beschrijving. Zo is het makkelijker om uw keuze te maken. Bij eventuele vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Na het plaatsen van uw bestelling, zorgen wij ervoor dat die snel bij u thuis wordt afgeleverd. Dit kan vaak al de volgende dag. En na de levering mag u alle producten 14 dagen op zicht houden. Mochten ze dan niet helemaal voldoen aan uw wensen, dan kunt u ze altijd retourneren!