Filteren

Stokke Tripp Trapp kinderstoelen

De Stokke Tripp Trapp is een van de meest populaire kinderstoelen van dit moment. De Tripp Trapp stoel is in 1972 ontworpen door Peter Opsvik en is gemakkelijk te herkennen aan aan het iconische, strakke design. Grote kans dat ook jij vroeger in een Stokke Tripp Trapp hebt gezeten! Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Scroll dan snel verder en vind de Stokke Tripp Trapp kinderstoel die bij je past!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stokke Tripp Trapp: een stoel voor het leven

De Stokke Tripp Trapp is een van de meest populaire kinderstoelen van dit moment. De Tripp Trapp stoel is in 1972 ontworpen door Peter Opsvik en is gemakkelijk te herkennen aan aan het iconische, strakke design. Grote kans dat ook jij vroeger in een Stokke Tripp Trapp hebt gezeten! Je kunt de Stokke Tripp Trapp al vanaf de geboorte gebruiken in combinatie met de newbornset en vervolgens gemakkelijk aanpassen aan de levensfase van je kind. Dankzij de maximale draagcapaciteit van 136 kg wordt de Stokke Tripp Trapp ook wel een stoel voor het leven genoemd.

Eigenschappen van een Stokke Tripp Trapp

De Stokke Tripp Trapp is speciaal ontworpen om de interactie aan tafel te stimuleren. Dankzij de los verkrijgbare Stokke newbornset kun je de kinderstoel al vanaf de geboorte gebruiken en kan je kindje direct al meedoen aan het gezinsleven. De Stokke Tripp Trapp is gemaakt van Europees beukenhout. Dit zorgt ervoor dat de stoel stevig staat en niet om kan vallen. Belangrijke eigenschappen van de Stokke Tripp Trapp kinderstoel:

  • Ontworpen om de interactie aan tafel te stimuleren
  • In combinatie met de newborn set te gebruiken vanaf de geboorte t/m 136 kg
  • Gemaakt van stevig beukenhout en beschikt over een krasbestendige laklaag
  • In hoogte en diepte te verstellen zit- en voetsteun
  • Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 14988

Maak de Stokke Tripp Trapp compleet met bijpassende accessoires!

Vergroot het plezier van je Stokke Tripp Trapp kinderstoel en neem ook eens een kijkje naar de bijpassende accessoires. Zo kun je de Tripp Trapp stoel bijvoorbeeld uitbreiden met een eetblad en bijpassend bestek. Hierdoor kan je kindje zelfstandig én in stijl genieten van de maaltijd. Klik op jouw favoriete Stokke accessoire en laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod:

Een Stokke Tripp Trapp kopen

Heb jij een Stokke Tripp Trapp gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat de Stokke Tripp Trapp speciaal voor jou besteld moeten worden. Zodra de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om de Stokke Tripp Trapp op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of om de Stokke Tripp Trapp op laten sturen. Je ontvangt dan van ons per mail een track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen!