Baby swings

Een baby swing mag absoluut niet ontbreken op je baby uitzetlijstje. Een baby swing is speciaal ontwikkeld voor pasgeboren baby’s die nog niet zelfstandig kunnen zitten. De schommelende of wiegende beweging van het stoeltje heeft een ontspannen werking op je baby. Daarnaast zorgt een babyswing ervoor dat je kindje met de rest van het gezin kan meedoen. Bijvoorbeeld tijdens visite of gewoon tijdens het eten. Benieuwd naar ons aanbod baby swings? Scroll dan snel verder!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Chillen voor baby’s: de baby swing!

Een baby swing is het nieuwe chillen voor baby’s. Het schommelstoeltje maakt zachte schommelbewegingen die rustgevend zijn voor je baby. Bovendien beschikt een baby swing vaak over een speelboog en vrolijke melodieën. Hierdoor kan je kindje zich lekker vermaken en wordt bovendien de ontwikkeling van de zintuigen geprikkeld. De hangende speeltjes verbeteren namelijk de hand-oog coördinatie. Een babyswing ziet en dus niet alleen erg leuk uit, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van je baby! Tijd voor een slaapje? Pas de snelheid van de baby swing aan naar een kalmerend ritme zodat je kindje heerlijk in slaap kan vallen.

Veilig en comfortabel vermaak in de baby swing

Liggen de huishoudelijke taken op je te wachten? Dan is een baby swing een echte uitkomst. Met een baby swing hoeft je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kindje. De kleine ligt namelijk in een comfortabele, ergonomische positie en zit vast in een veilige driepuntsgordel. Hierdoor heb jij even je handen vrij en kun je op je gemak bijvoorbeeld even koken.

De leukste baby swing vind je bij Baby & Tiener Megastore!

Ben jij op zoek naar een swingstoel voor je baby? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een baby swing wordt vaak gebruikt in de woonkamer, daarom hebben wij de leukste baby swings van dit moment verzameld op deze pagina. Aan iedere stijl en budget is gedacht, zodat je altijd een baby swing vindt die in jouw interieur past. Zoek je een babyswing in neutrale tinten, een velvet baby swing, een baby swing met speelboog of past een elektrische baby swing meer bij jou? Welke baby swing je ook zoekt, je vindt het bij ons.

Hulp nodig bij het vinden van een baby swing?

Twijfel je of wil je de baby swing liever eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan een van onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Onze product experts staan voor je klaar en laten je graag zien hoe je de baby swing het beste kunt gebruiken. Mooie baby swing gevonden? Grote kans dat deze uit voorraad leverbaar is, zodat je de baby swing dezelfde dag nog kunt gebruiken. Ideaal!

Een swingstoel voor je baby kopen

Heb jij een mooie swingstoel gevonden voor je baby? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze webshop. Is de babyswing op voorraad en plaats je de bestelling op werkdagen voor 15:00? Dan wordt jouw pakketje nog dezelfde dag verzonden. Je ontvangt van ons een mailtje met track & trace code zodat je je bestelling kunt volgen.