Kinderdekbed

Een fijn kinderdekbed zorgt voor een goede nachtrust! Het dekbed heeft een standaardafmeting van 140 x 200 cm en is daarmee geschikt voor kinderbedden, tienerbedden en andere eenpersoonsbedden. Onder een goed dekbed zal je kind heerlijk slapen en uitgerust wakker worden. Bekijk op deze pagina het complete assortiment!

3 producten

3 producten

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een kinderdekbed

Een kinderdekbed heeft een standaardafmeting van 140 x 200 cm. Het dekbed is geschikt voor kinderbedden, tienerbedden en andere eenpersoonsbedden met een afmeting van 90 x 200 cm. Een kinderdekbed zorgt ervoor dat je kind heerlijk zal slapen en het ’s nachts niet koud zal hebben!

Er zijn dekbedden verkrijgbaar met vulling van verschillende materialen, zoals katoen, wol, microvezel of ander synthetisch materiaal. Een kinderdekbed met een vulling van microvezel is het meest voorkomend, omdat deze dekbedden anti-allergisch zijn en kunnen worden gewassen op hoge temperaturen. Een kinderdekbed dat gewassen kan worden in de wasmachine is altijd handig. Als het dekbed vies is geworden is het in de wasmachine binnen no-time weer schoon!

Een enkel dekbed of een vier seizoenen dekbed?

Je kan de keuze maken voor een enkel kinderdekbed of een vier seizoenen dekbed. Een enkel dekbed is gemaakt van één laag en heeft constant dezelfde warmteklasse. Een vier seizoenen dekbed kan, zoals de naam al zegt, het hele jaar door worden gebruikt. Dit komt doordat het bestaat uit 2 delen die los van elkaar en in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden. De ene helft van het dekbed is geschikt voor de lente en herfst en de andere helft is een zomerdekbed. Als de twee delen met elkaar worden gecombineerd heb je een heerlijk warme winterdekbed!

Een kinderdekbed kopen

Heb je een kinderdekbed gevonden die bij het bed van je kind past? Het dekbed kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Is het dekbed voorradig en bestel je het op een werkdag voor 23:59 uur? Dan wordt het de volgende dag al bezorgd! Je kindje kan gelijk gaan genieten van het warme en comfortabele dekbed.

Wil je de dekbedden in het echt komen bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier staan onze product experts voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een fijn dekbed! En als je er dan toch bent, kijk dan ook voor een mooie set beddengoed om de aankleding van het bed in één keer compleet te maken.