Inklapbare ledikanten

Een inklapbaar ledikant komt goed van pas wanneer het ledikant niet dagelijks wordt gebruikt. Ideaal dus voor bij opa en oma of bij de oppas! Het ledikant beschikt over een standaard matras maat van 60 x 120 cm. Je kunt dus gewoon het normale bedtextiel gebruiken dat je voor je baby gewend bent. Benieuwd naar ons aanbod? Scroll dan snel verder!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De voordelen van een inklapbaar ledikant

Zoals de naam al doet vermoeden, kun je een inklapbaar ledikant gemakkelijk opbergen. Ideaal dus voor wanneer je het ledikant niet dagelijks gebruikt. Een inklapbaar ledikant wordt voornamelijk gebruikt bij opa en oma, de oppas of op reis. Het voordeel is dat de matras maat van een inklapbaar ledikant hetzelfde is als een normaal baby ledikant. Je kunt dus gewoon het normale bedtextiel gebruiken dat je voor je baby gewend bent. Alle voordelen van een inklapbaar ledikant op een rij:

  • Eenvoudig op te bergen dankzij inklapmechanisme;
  • Standaard matras maat van 60 x 120 cm;
  • Licht gewicht frame waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is;
  • Stevig en duurzaam in het gebruik.

Een inklapbaar ledikant kopen

Heb jij een inklapbaar ledikant gevonden dat voldoet aan al jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat jouw inklabare ledikant speciaal voor jou besteld moeten worden. Als de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om het ledikant op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of gebruik maken van onze Baby & Tiener Bezorgservice. Je ontvangt van onze collega’s van de logistieke afdeling per mail een voorgestelde leverdatum. Wij streven er naar om jouw inklapbare ledikant binnen 10 werkdagen uit te leveren, mits voorradig.