24 Artikel(en)

24 Artikel(en)

Voedingskussens

Een baby voeden is één van de mooiste dingen die kersverse ouders beleven. Het kan echter ook best zwaar zijn. Een voedingskussen zorgt voor wat meer comfort, zowel voor uzelf als voor de baby. Dankzij een voedingskussen is het makkelijker om tijdens het voeden een comfortabele houding aan te nemen. Dat zorgt voor meer rust en maakt het voeden tot een fijnere ervaring.

Een voedingskussen kan daarnaast gebruikt worden als extra steuntje, bijvoorbeeld tijdens het slapen. Dit begint al tijdens de zwangerschap; dan is het vinden van een comfortabele houding niet altijd even gemakkelijk meer. Een voedingskussen kan dan net de juiste ondersteuning bieden om toch prettig in slaap te vallen.

Voordelig een voedingskussen kopen

Een voedingskussen kopen is heel eenvoudig. Daarvoor kunt u namelijk gewoon terecht bij Baby & Tiener, specialist in alles wat met kinderen te maken heeft. Wij verkopen voedingskussens van topmerken als Delta Baby en Bebies First. De kussens zijn leverbaar in verschillende kleuren, maar ook in verschillende vormen. Kies de vorm en kleur die u het beste passen en plaats meteen uw bestelling. Als u dit voor 15:00 doet, zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al geleverd wordt. U kunt dan meteen gebruik maken van uw nieuwe aanwinst.

Laagste prijs

Bij Baby & Tiener vindt u niet alleen uw ideale voedingskussen, u kunt er ook zeker zijn van een lage prijs. Wij bieden namelijk een laagste prijs garantie, wat betekent dat wij altijd het voordeligst zijn. Daarnaast betaalt u bij bestellingen boven de €49,99 in de regel geen verzendkosten voor verzending binnen Nederland. Voor verzendingen naar België of Duitsland worden wel kosten in rekening gebracht.

Meer weten? Neem dan contact met ons op of bezoek ons in één van onze twee megastores in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel. Wij helpen u graag verder.