Flesvoeding

54 Artikel(en)

54 Artikel(en)

Babyflessen zijn - in tegenstelling tot wat je misschien zou denken - niet allemaal hetzelfde. Het is altijd belangrijk om de juiste babyfles te kiezen. Welke dit is, hangt helemaal af van uw kind. Voor pasgeboren baby's is het vaak beter om te kiezen voor glazen babyflessen. Die kunnen namelijk gemakkelijk gesteriliseerd worden. Op het moment dat uw baby het flesje zelf beet gaat houden, kan het makkelijk zijn om over te schakelen op plastic flesjes. Die zijn lichter en kunnen bovendien niet breken, waardoor het niet uitmaakt als er een keer eentje valt.

Voor een breed assortiment aan babyflessen bent u bij Baby & Tiener aan het juiste adres. Wij verkopen flessen van bekende merken als Bibi en Avent en zijn bovendien dé partner voor bijbehorende accessoires, zoals een flesverwarmer of een setje om de flessen goed schoon te maken.

Bestel direct uw babyspeen mee!

Als u de juiste babyfles gevonden hebt, is het handig om ook direct uw babyspeen mee te bestellen. Bestelt u namelijk voor meer dan €49,99 in onze webshop, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen over verzending binnen Nederland. Uiteraard kunt u ook andere artikelen gebruiken om uw bestelling compleet te maken. Als megastore bieden wij alles wat u maar kunt bedenken voor kinderen. Of het nu gaat om de inrichting van een complete kamer of hydrofiele luiers en monddoekjes: ons uitgebreide assortiment maakt dat u altijd slaagt.

Snelle verzending

Naast het brede assortiment en de gratis verzending, biedt bestellen bij Baby & Tiener nog een belangrijk voordeel: wij zorgen er altijd voor dat uw bestelling snel in huis is. Bestellingen die voor 15:00 bij ons geplaatst worden, kunnen de volgende dag al afgeleverd worden. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze megastores in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel, waar u de producten zelf kunt bekijken.