37 Artikel(en)

37 Artikel(en)

Potjes - Toiletverkleiners

Voor het leukste potje!

Het moment dat kinderen voor het eerst op een potje mogen is vaak bijzonder. En dat geldt niet alleen voor ouders, maar ook voor kinderen zelf. Een potje is toch vaak wel heel interessant én echt bedoeld voor 'grote' kinderen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat zo'n potje er niet gewoon leuk uit mag zien. Kinderen zijn, net als volwassenen, ook gevoelig voor mooie dingen en gebruiken natuurlijk veel liever een leuk potje dan een saai exemplaar. Gelukkig hoeft dat totaal geen probleem te zij.

Bij Baby & Tiener vindt u namelijk een uitgebreid assortiment leuke potjes. Wij verkopen potjes van topmerken als BabyJem, Isi, Childwood, Bumbo en Bebe-jou en voor praktisch elk budget is wel iets te vinden. Ook aan leuke kleuren is gedacht; of u nu een voorkeur hebt voor een roze, wit, grijs, zilver, groen of blauw exemplaar: het kan allemaal.

Wc-bril verkleiner

Helemaal interessant is de wc-bril verkleiner. Daarmee kan uw kind namelijk gebruik maken van het 'grotemensentoilet'. De wc-bril verkleiner kan net als een gewone wc bril geplaatst worden, maar heeft een extra bril. Die zorgt ervoor dat ook kleine kinderen erop kunnen zitten. Als volwassenen daarna het toilet moeten gebruiken, dan kunnen ze de kleine bril eenvoudig omhoog klappen. Uiteraard zijn er ook wc-bril verkleiners die niet op het toilet gemonteerd hoeven te worden, maar apart gebruikt kunnen worden.

Bestel vandaag nog uw babypotje

Of u nu gaat voor een wc-bril verkleiner, een potje of allebei: bij Baby & Tiener kunt u altijd rekenen op een goede aanbieding. Wij bieden niet voor niets een laagste prijs garantie. Daarnaast hebben we ook regelmatig leuke artikelen in de aanbieding. Bekijk hiervoor de afdeling Opruiming. Heeft u uw babypotje snel nodig? Kies dan voor een exemplaar dat op voorraad is en plaats uw bestelling voor 15:00. Wij zorgen er dan voor dat u deze de volgende dag al in huis hebt. U kunt natuurlijk ook altijd onze vestigingen in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel bezoeken. Daar helpen we u persoonlijk graag verder. Wij staan zowel online als offline voor u klaar!