42 Artikel(en)

42 Artikel(en)

Loopstoelen

Loopstoel: in beweging

Kleine kinderen zijn nieuwsgierig en kijken maar wat graag overal rond. Omdat dat kruipend niet zo snel gaat, is de loopstoel ontwikkeld. De loopstoel helpt kinderen zich vrij snel te verplaatsen én leert hen vast de basisbeginselen van het lopen. Bij Baby & Tiener vindt u loopstoeltjes in verschillende soorten en maten. Wij verkopen bijvoorbeeld topmerken als Babideal, Baninni, Chicco, X-Adventure en Safety 1st.

De stoeltjes zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen en kleuren. Zo is er altijd wel een loopstoel die precies aansluit bij wat u zoekt en hoeft u nooit verder te kijken. Ook niet onbelangrijk; u kunt bij Baby & Tiener altijd rekenen op scherpe aanbiedingen en mooie prijzen. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, blijft u hiervan altijd op de hoogte.

Loopstoeltje op maat

Het leuke van zo’n breed assortiment is dat het heel gemakkelijk is om een loopstoeltje op maat te vinden. Misschien heeft u het liefst een stoeltje in een bepaalde kleur, of gaat u vooral voor praktisch gemak en wilt u een stoeltje met afwasbare bekleding. Waar u ook voor gaat, u vindt bij Baby & Tiener meer dan genoeg opties. Let ook op de accessoires; u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een loopstoeltje met elektronisch speelblad, zodat uw kind ook altijd wat te doen heeft.

Een andere handige optie is een inklapbaar frame. Het stoeltje is dan ook gemakkelijk mee te nemen. Als de loopstoel voorzien is van zwenkwielen, dan weet u zeker dat uw kind alle kanten op kan en staat niets hem of haar meer in de weg om op ontdekkingstocht te gaan.

Bestellen doet u nu!

Wilt u zelf ook zo’n handige loopstoel? Maak dan meteen uw keuze uit het rijke assortiment van Baby & Tiener. Het is alleen een kwestie van het juiste exemplaar uitzoeken; wij zorgen voor de rest. Als uw bestelling voor 15:00 ontvangen is, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al bij u thuisbezorgd wordt.  

Een bezoek brengen aan één van onze megastores in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel kan natuurlijk ook. Overigens hoeft u dit niet te doen om de verzendkosten uit te sparen; bij bestellingen vanaf €34,99 brengen wij die niet in rekening.