Filteren

Alle kinderwagens - Maxi-Cosi

Bij Baby & Tiener Megastore vinden wij veiligheid én plezier voor onderweg erg belangrijk. Ons doel is bereikt als jij heerlijk kunt genieten van een wandeling met je baby. Je baby comfortabel en veilig in de kinderwagen en jij trots erachter. Je gebruikt een kinderwagen vanaf de geboorte totdat je kleintje ongeveer drie jaar is. Een kinderwagen set bestaat uit een onderstel met wielen, een reiswieg en een wandelwageninzet. De reiswieg is geschikt voor pasgeboren baby's. Zodra je kleintje zelfstandig kan zitten, is het tijd om over te stappen op de wandelwageninzet.

54 producten

Pagina

54 producten

Pagina

De Maxi Cosi autostoel: vertrouwd, innovatief en praktisch!

De autostoelen van Maxi-Cosi voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn eenvoudig in de auto te installeren met behulp van isofix of de autogordel. Je kunt de Maxicosi autostoel ook gebruiken op de kinderwagen. Je klikt de groep 0 autostoel met één simpele beweging op de adapters en je bent klaar om op pad te gaan. Een autostoeltje van Maxi-Cosi is niet alleen praktisch in het gebruik, maar een feestje om te zien. Het merk maakt namelijk gebruik van vrolijke kleuren en prints zonder de aandacht voor veiligheid en comfort te verliezen.

Maxi-Cosi autostoel testen in ons autostoelen testcenter

Maxi Cosi ontwerpt autostoeltjes voor alle groepen. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Kom de Maxicosi autostoel van je dromen bekijken, voelen en proberen in één van onze autostoel testcenters of ontdek ons ruime assortiment Maxi Cosi autostoeltjes online! In onze autostoel testcenters in Megastores Sliedrecht en Capelle a/d IJssel staan onze product experts graag voor je klaar. Zij vertellen je graag alles over de Maxi-Cosi autostoel en laten je graag zien hoe je deze het beste kunt gebruiken!

Een Maxi-Cosi autostoel kopen

Heb jij een Maxi-Cosi autostoel gevonden die voldoet aan al jouw wensen? Plaats dan veilig en eenvoudig jouw bestelling via onze webshop. Is de autostoel voorradig en is de bestelling op een werkdag voor 15:00 besteld? Dan sturen wij de autostoel dezelfde dag nog op! Je ontvangt van ons een mailtje met de track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen.