Babyzen YOYO buggy's

De Babyzen YOYO buggy is comfortabel, veelzijdig en heel compact: de ideale buggy om mee op pad te gaan! De buggy kan heel gemakkelijk worden bestuurd met één hand en manoeuvreert moeiteloos over smalle weggetjes. De YOYO buggy kan zo compact worden opgevouwen dat hij zelfs mee mag als handbagage in het vliegtuig!

Babyzen YOYO buggy

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De ideale buggy voor thuis en op reis

De Babyzen YOYO buggy is de ideale buggy voor thuis en op reis. De buggy is comfortabel, licht van gewicht en heel gemakkelijk en snel op te klappen tot een compact pakketje. De buggy rijdt comfortabel over elke ondergrond dankzij de vierwielvering en is heel gemakkelijk te besturen met één hand.

Het zitje van de YOYO buggy kan worden versteld in verschillende posities, zodat je kindje heerlijk comfortabel in de buggy kan zitten of liggen. Is je kleintje moe? Plaats de zitting in de platte ligstand en het is tijd om een dutje te gaan doen! Het gordelsysteem van de buggy maakt het heel gemakkelijk om je kindje vast te zetten zodat jullie veilig samen op pad kunnen.

De Babyzen buggy YOYO kan moeiteloos met één hand worden in- en uitgeklapt. Eenmaal ingeklapt is de buggy heel compact zodat je hem gemakkelijk mee kan nemen. Hij zal passen in de achterbak van bijna iedere auto.

Doordat de buggy zo compact kan worden opgevouwen mag hij zelfs mee als handbagage in het vliegtuig! Ideaal voor als je samen met je kindje op vakantie gaat. De buggy weegt slechts 6,2 kg en kan daardoor heel gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. Doordat de buggy mee mag als handbagage hoef je je er geen zorgen over te maken wanneer de buggy moet worden ingecheckt. Je kindje kan de hele tijd in de buggy blijven zitten tot jullie bij het vliegtuig zijn. Eenmaal aangekomen op de vakantiebestemming is het gelijk tijd om te gaan genieten!

De veelzijdige YOYO buggy

De Babyzen buggy is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kan worden samengesteld op een manier die past bij jouw levensstijl. De YOYO kan worden gebruikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, vanaf ongeveer 6 maanden. Wil je de buggy al eerder gebruiken? Dat kan! De buggy kan als baby buggy worden gebruikt door hem uit te breiden met de Newborn Pack of met de reiswieg. Deze kunnen op het frame van de buggy worden geplaatst waardoor je kindje als baby al gebruik kan maken van de buggy. De buggy kan worden gebruikt tot een maximaal gewicht van 22 kg. Dit komt overeen met een leeftijd van 4 jaar.

Ga je regelmatig met je kindje met de auto op pad? Combineer de Babyzen YOYO dan met een groep 0 autostoeltje. Het autostoeltje kan op het frame van de buggy worden geplaatst met de bijpassende adapters en zo kan je gemakkelijk even een rondje gaan wandelen of de stad in.

Door middel van alle verschillende accessoires die verkrijgbaar zijn voor de Babyzen buggy kan je de buggy helemaal compleet maken zodat hij aan al je wensen voldoet! Zo zijn er bijvoorbeeld een reistas, een parasol en een voetenzak verkrijgbaar. In de reistas kan de buggy veilig worden opgeborgen. Dit is ideaal voor als je de buggy ergens mee naartoe neemt, want zo raakt hij niet beschadigt. De parasol is ideaal om je kindje te beschermen tegen het felle zonnetje. Hij kan eenvoudig worden bevestigd aan de YOYO buggy en in de gewenste positie worden gebogen om voldoende schaduw te bieden. De voetenzak is ideaal voor als je met je kleintje gaat wandelen als het wat kouder is buiten! De voetenzak sluit perfect aan op het zitje van de buggy en zorgt ervoor dat je kindje het lekker warm heeft. Dankzij de warme fleece voering kan je op een frisse winterdag onbezorgd met je kleintje naar buiten!

Babyzen YOYO buggy kopen

Zie jij jezelf al samen met je kindje rondlopen met de YOYO buggy? Hij is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren zodat jij een model kan kiezen dat bij jou past! De buggy kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Is de buggy op voorraad en bestel je hem op een werkdag voor 15:00 uur? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Binnen no-time loop jij rond met deze hippe buggy!

Wil je de buggy liever eerst in het echt bekijken en uitproberen? Kom langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel en neem uitgebreid de tijd om te kijken of de buggy bij jou past. Je kan zelf uitproberen hoe gemakkelijk de buggy met één hand in- en uitgeklapt kan worden en je kan een testrondje lopen op de testbaan! Onze product experts staan hier voor je klaar om samen met jou een buggy uit te zoeken die aan al je wensen voldoet.